SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Türkiye'de cehennemi yaşadım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38934)

bahbaba58 02.04.2015 18:54

Cevap: Türkiye'de cehennemi yaşadım

Ne oldu tosunum zabıta ekiplerimiz saatlerine el mi koydu :)
Ulan Dallama ne oynadında cehennemi yaşadın saatçi bile senden daha çok katkı verirdi utanmadanda konuşuyor...

34MUAMMER58 02.04.2015 19:21

[b]Bu kendini forvet sanan arkadaşın transfer edildiği dönemde ,ben milanlı oyuncunun gelmesinin daha uygun olacağını düşünmüştüm, 3 e 5 e bakılmamalıydı,aşşağı yukarı aynı paraya transfer edilen crunsantus,kimin fikriyle geldi bilmiyorum ,bu takıma renfigo,oldoni ,gibi adamları getirenlerin sivassporun geleceğine ,mali tablosuna attığı çok büyük kazıktır bu oyuncu,tıpkı saido ,sandro,bednar,bouzza,doğa,mehmet yurt,erenaydın,dennis gibi adamları getirenlerin attığı kazık gibi,cehennem diyince bende ateşe filan atıldı sandım,okadar kazmalığına rağmen sivasspor seyircisi hiç kızmadı ,yuhlamadı bakınız emenikeye ,bu oyuncu eneramonun kramponu etmez,aldığı paranın hakkını vermeden gitti,olan sivasspora oldu,yerine milanlı oyuncu alınsaydı belkide sivasspor şimdi ilk 4 içinde olurdu ,yönetim ve r.carlos sağolsun :mad:[/b]

B.DUMANLI 02.04.2015 19:47

Sivas´in ekmegi ,suyu gözüne dizine dursun.Hani ünlü ,kariyeri olan biri olurda anlarim,sen kimsin arkadas?.Bu camiadan kac kisi geldi gecti senin gibisini ilk defa gördü.

Erkek adam böyle bir düsüncesi varsa bu düsüncelerini Sivas´da yapacakti,corbacilarda degil.Icimden nedense seni Allah´a havale etmek geliyor,Allah seni bildigi gibi yapsin....

yigido yakup 02.04.2015 20:41

sana bu aciklamayi yaptirma sivasspor formasi giydirme yeteneksizligini gösteren insanlaradir sitemim.

seni ben hollanda kampinda seyretmis vede imkan olsa orda biraksaydik diye hayiflanmistim olan Sivasimin parasinin senin gibi hicbisey futbol yetenegi olmayan vede yal yedigi Kaba pisleyen mahlukat karakterine nasip olmasi insani gercekten cok üzüyor.

Sivasspor yönetimi iyi kaliteli futbolcu transferleri yaparken hep kaliteli insanlari alarak yapardi son zamanlarda baya kalitesizlerle karsilasiyoruz insallah o eski isabet seviyesini yakalariz.

cılgınsivas58 02.04.2015 21:53

utaka da aynı bu da aynı

bahbaba58 02.04.2015 23:59

[QUOTE=cılgınsivas58;941374]utaka da aynı bu da aynı[/QUOTE]

Yok kardeş abartma UTAKA bundan bin kat iyi hem adam SİVASI VE SİVASSPORU çok seviyor yoksa çoktan giderdi...

Ferhat06 03.04.2015 07:24

Biz de sen varken cehennemi yaşadık,futbol özürlüsü.

B.DUMANLI 03.04.2015 08:09

Bir tarafta Türkiye´de cehennemi yasadim diyen ,yani Sivas´in ekmegini yiyen ,suyunu icen nankör biri....

Diger tarafta yasinin ilerlemesine ragmen hala oynamayi düsünen ve ileride teknik kadroda görev vermeleri durumunda Sivasspor´da kalmayi düsünen bir Cicinho ki o Ispanya´da ve Italya´da top kosturan ve oralarinsosyal hayatindan daha fazla yararlanan biri.Sivas´i ve Türkiye´yi cehennem olarak görmüyor.

Türkiyemize ve Sivasimiza dil uzatan bu sahis, kendisindeki acigi yani oynamis oldugu adina futbol bile denilmiyecek,göze hos gelmeyen ve gelecek icin hicbirsey ifade etmeyen bu zati önce terbiyeye davet ediyorum,sonrada futbolu birakmasini arzu ediyorum.

Cünki onun oynadigi futbolu oynayan mahalle aralarinda tonlarca TÜRK cocugu var.Kaliteli yabanciya evet,kalitesizine ve kisiligi gelismemisine hayir....

xir 03.04.2015 09:52

.....get gagola

Rallim58 03.04.2015 09:59

Dili sürçtü galiba...

[B]"Sivasspora Cehennemi Yaşattım"[/B] diyecekti...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45.