![]() |
Cevap: Sivasspor'da Ziya Erdal şoku
Musa Sinan'ı o bölgede oynatmak risk olur. Ha illa Musa Sinan'la başlıycam diyorsa Sergen Reyiz o zaman Cici'yi atsın sola sağ bekte oynasın Musa .. Kayseri maçında aşırı derecede kademe hatası yaptı .. Penaltı pozisyonunu saymıyorum. Bence riske gerek yok. Koy Fatih'i sola aklımız gönlümüz rahat olsun ...
|
Çok sıkıntı yaşayacağımız bir bölge değil. Orada alternatifimiz çok ama sonuçta takımımızın ilk on birinde oynayan gencecik bir arkadaşımızın ameliyat olma riski var.
İnşallah en kısa sürede ameliyat olmadan atlatır sakatlığı |
Ziya'ya geçmiş olsun performansı son zamanlarda bayağı iyi ancak Fatih'e şans vermek için sakatlık mı olması lazım. Fatih Ziya'dan da iyi bir oyuncu.
|
[B]Bu sezon Ziya'nın varlığıyla yokluğu belli olmayan bir hali vardı, Fatih Çıplak'ın aniden takıma dahil olması ile birlikte biraz toparlanmaya başlasa da hala ne yazık ki beklenilen performansın çok uzağında... Fatih'de Süper Lig için ideal bir sol bek değil ama Ziya'yı aratmayacağı kesin.
Ziya'nın sakatlığı belki içeride ki maçlarda Aydın'ın oynaması için bir fırsat olabilir...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;942524][B]..................
[U]Ziya'nın sakatlığı[/U] belki içeride ki maçlarda [U]Aydın'ın oynaması için bir fırsat olabilir[/U]...[/B][/QUOTE] [B]Öncelikle Ziya'ya geçmiş olsun diyeyim.. [/B] [B]Üstad, Aydın'ın oynayabilmesi için birilerinin sakatlanması mı lazım? Biri çıkıp yüreklice açıklamalıdır. "Aydın Karabulut'u biz affettik ama hoca halen affetmedi" diye. Olanların Sivas'a olduğunu bir gün anlarız inşaallah.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;942560][B]Öncelikle Ziya'ya geçmiş olsun diyeyim..
[/B] [B]Üstad, Aydın'ın oynayabilmesi için birilerinin sakatlanması mı lazım? Biri çıkıp yüreklice açıklamalıdır. "Aydın Karabulut'u biz affettik ama hoca halen affetmedi" diye. Olanların Sivas'a olduğunu bir gün anlarız inşaallah.[/B][/QUOTE] Aydının Sergen hocanın oynatmadığına katılmıyorum. Mutlaka performansında sorun vardır. Yoksa oynatır... |
Bu macta ziyanin yoklugunu da hissettim ben
onun yerine oynayacak fatih aydin gibi oyuncular varken sirf sol ayak diye ,ofansif gucu hic olmayan bi tane duzgun orta acamayan umitin oynamasina anlam veremedim Bence ziyanin olmamasi da puan kaybinda bi etkendi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54. |