![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçtan önce garanti 3 puan gözüyle baktığım ancak maçta takımı hocasından futbolcusuna hiçbir şekilde konsantre olamamış, balıkesiri dikkate almamış savruk düzensiz disiplinsiz şekilde buldum .
özelliklede atıf şeşonun misyonunu bu takımda tamamlamış olduğu sezon sonu bir an önce iyi bir fiyata elden çıkarılması kanaatindeyim bu kanıya cicinhoyla maç esnasında tartışmasıyla vardım atıfta zaten bu sezonun genelinde bir bencillik pas atmamalar olmadık yerlerden kaleye şut atmalar falan ... atıf artık sıkmaya başladı bir an önce uyarılmalı geçen hafta burhanla bu hafta cicinhoyla gelecek hafta görki kimle ... sergen hocaya gelince hoca kupa maçından şikayet etmiş 2,5 günde maç traği olmuşmışmiş... hoca ümit stoperde aksıyor sen solbek çıkarıyorsun fatih niye oynamaz bu maç hem rakip güçlü değil hemde fatih kötü değil bu sezon birçok kez bize bunu ispatlamadımı bu çocuk . burhan denen adam ayakta duramıyor eskişehir ve bursa maçı dışında bu sezon adam yokları oynuyor musa sinan oynasın onun yerinde hem hızlı hem teknik . utakayı hadi oyunda 60 kadar tutta 60 tan sonrada aydını al bi zahmet ... hoca yedek kadronun darlığından dem vurmuş yedek kadroyu kamera bir gösterdi ibrahim akın , musa sinan , fatih , ertuğrul , aydın maçın en iyisi ise yine adem ve cicinho adem çıkmadan önce yorgunluk belirtileri gösterdi çıkması doğru karar cicinho ise atıfa dayanamadı patladı haklıda, cicinho af buyrun it gibi koşacak top taşıyacak atıfın kel kafasında her yel esişinde uzaya şut çekecek olmaz böyle ... yönetimde bu ruhsuz futbolculara ayar versin yeter artık biz yeni stadın hayalini kurarken onlar bizi resmen staddan soğutmaya uğraşıyorlar ... |
[B]Balıkesir maçında sanki lig bitsede bir an önce tatile çıksak düşüncesi ile top oynadılar atıfın bencilligi burhan,utaka ve korcanın sorumsuzlukları halen devam ediyor bu futbolcuları sabretmek için bir insanda peygamber sabrı olması lazım o sabır demekki yönetimde fazlasıyla var [/B]
|
[B]bugunki sonucu yorgunluga bağlıyorum fakat sergen hocanın aydın karabulut ıbrahım akın musa sinan fatih gibi daha diri oyuncularla baslayacagını umıt edıyordum yorgunluğu boyle asabılırdık bence yapıcak bır sey yok haftaya daha dırı bır sekılde mersını yenıcemızı dusunuyorum
atıfın bencıllıklerı can sıkmaya basladı artık zaten yorgunsun koşmaya mecalın yok uzerıne bırde bencıl davranıp yanlış tercıhlerı can sıkıyor hocanın bu konuya el atması lazım [/B] |
[B]Aatıf'ın bencil tavırları; sahada Cicinho'yu, tribünde taraftarı çıldırtırken, Cicinho'ya tepki göstermesi herşeyin üzerinde bir görüntüdür...
Değerlendirilmesi gereken konu, takım içerisinde varsa ikilik ? acilen yok edilmeye çalışılmalıdır... Aksi halde Sivasspor içeriden yok edilir...[/B] |
Kupa maci yorgunlugu kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum,cünki Sivasspor sehri terketmeden iki rakipte ayagina geldi.Bu maci kazanamadiksa sebebi bizim takimimiz henüz oturmus takim degil.Balikesir yenilmiyecek bir takim degildi,berabere bitirdik maci.
Macin en cirkin yönü Aatif´in ,Cicinho´nun üzerine yürümesiydi.Cicinho ona tepki gösterdi cünki cok top öldürdü.O toplari baskasina pas olarak verse Sivasspor mac kazanabilirdi. Bu Aatif seneye gitsin,resmen Cicinho´ya kafa atar gibi hareketde bulundu.Yaziklar olsun,gecen yil Cicinho sayesinde gol krali olmustu oysa... Baskan bu yildan itibaren bu takimin büyük bir kismiyla yollarini ayirmali,hem Sivasspor´a yeni hava,hemde taraftara moral gelmis olur. Taraftar yeni yüzler görmek istiyor artik. |
[QUOTE=B.DUMANLI;942613]Kupa maci yorgunlugu kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum,cünki Sivasspor sehri terketmeden iki rakipte ayagina geldi.Bu maci kazanamadiksa sebebi bizim takimimiz henüz oturmus takim degil.Balikesir yenilmiyecek bir takim degildi,berabere bitirdik maci.
Macin en cirkin yönü Aatif´in ,Cicinho´nun üzerine yürümesiydi.Cicinho ona tepki gösterdi cünki cok top öldürdü.O toplari baskasina pas olarak verse Sivasspor mac kazanabilirdi. Bu Aatif seneye gitsin,resmen Cicinho´ya kafa atar gibi hareketde bulundu.Yaziklar olsun,gecen yil Cicinho sayesinde gol krali olmustu oysa... Baskan bu yildan itibaren bu takimin büyük bir kismiyla yollarini ayirmali,hem Sivasspor´a yeni hava,hemde taraftara moral gelmis olur. Taraftar yeni yüzler görmek istiyor artik.[/QUOTE] Hay agzina saglik abi icimden konusmussun aynen sizin gibi dusunuyorum. |
[QUOTE=Rallim58;942612][B]Aatıf'ın bencil tavırları; sahada Cicinho'yu, tribünde taraftarı çıldırtırken, Cicinho'ya tepki göstermesi herşeyin üzerinde bir görüntüdür...
Değerlendirilmesi gereken konu, takım içerisinde varsa ikilik ? acilen yok edilmeye çalışılmalıdır... Aksi halde Sivasspor içeriden yok edilir...[/B][/QUOTE] Aatif´in Cicinho´ya yaptigi hareket resmen cirkefliktir,futbolla ve arkadaslik bagi ile bagdasmaz. Aatif Cicinho sayesinde gecen yil gol krali oldu.Birde bu Sergen hocanin sezon bitene kadar Aydin´i oynatmiyacagi artik belli olmustur,onada yaziklar olsun.... |
Aatıf adam akıllı oynamiycaksa cinsin gitsin bu kadarda bencillik olmaz ya
|
Atıf gibi futbolcu neden bu halde.Çünkü özeleştiri eksikliğiyle bencillikle olup olabileceği bu , bunun üzerine çıkamaz. Cicinho gibi 35 yaşında olmasına rağmen takımın hepsinden daha fazla katkı sağlayan adama kafa tutmak haddine değil. Hele Real Madridler Romalar görmüş ve futbol iştahından hala bir şey kaybetmeyen bir adamsa bu .
|
maçın hakkı beraberlikti.
Ben Atıf'a dikkat çekmek istiyorum. Geçen hafta Burhan'la,bugün Cicinho ile tartıştı. Galiba kendini dokunulmaz sanıyor.Atıfff,kendini Sivasspordan üstün görme tatlım,:rolleyes:,senin gibi çoookkk futbolcu gelip geçti buradan.Siz gidersiniz SS.'umuz baki kalır.Ayağını denk al yoksa aldırırlar.Böyle hareket ettikçe değerini düşürürsün,kredini tüketme,sadace takım oyununa uyum sağla..:rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:17. |