![]() |
Cevap: Kupayı Sivas alacak
İnşallah.
Başka da yorum yapamıyorum. |
Hakem açıklandıktan sonra ümidim tamamen kayboldu.İlker Meral denen adam korkak.seyirci baskısında kalan vede adil olmayan bir hakem.
|
Son 2 haftadaki oyunumuz özellikle Mersin maçındaki dağınık oyun taraftarı ümitsizliğe sürüklemiş olabilir ki ben kupa maçı için kaygılanmaya başladım çünkü oyun güven vermedi inşallah perşembe günü kendini toplamış bir takım görürüz sahada.
|
nedense böyle iddialı açıklamaların sonu hüsranla bitiyor:mad:
|
Bu takim yüregini ortaya korsa ki koymali GS da saf disi birakir o gücede sahiptir:confused:
|
[b]Sivassporun geçen 2 3 maçına bakarsak ,gs maçlarını farklı kaybederiz,ligde oynadığımız gs maçlarına ,bjk maçına bakarsak ,gs yi rahat geçeriz diyorum,daha önceki kupa maçlarında gs ye karşı iyi oynadık eledik busezon ligdede elimizden kaçırdık ,gs bence bütün ağırlığını lig şampiyonluğuna verecek ,kupayı 2.plana atacak değiller elbette,yalnız sergen hocada geldiğimiz noktada bazı inatlarından vazgeçmeli,aydın,i.akın,mehdi,musa sinan,utaka gibi adamları oynatmayıp,ümitten solbek yapıp,hakandan şawi icat etme denemelerini bırakması gerekir,şurda 3 maç kazanıp kupayı kazanabiliriz buna gücümüz var,buna avrupada oynamak isteyecek olan teknik heyet ve futbolcular karar verecektir,kupayı kazanmak ,avrupaya gitmek herkesin degerini ve ufkunu artıracaktır ,umut fakirin ekmeğii ,ben kupayı kazanacağımıza inanıyorum [/b][/b]
|
[B]sergen hocanın buyuk takımlara karsı bır seyler yapması gerekıyor artık umarım bu maç başlangıç olur[/B]
|
[QUOTE=Rallim58;943330][B]Buradan;
"Zor dostum zor" diyorsunuz gibi geldi...:)[/B][/QUOTE] Bilakis ben takıma inanıyorum onlar da inanırlarsa olabilir. |
[B][I]Bursaspor, FB maçını seyrettikten sonra daha serinkanlı ve dikkatli olmamız gerektiğini anladım, çünkü Bursaspor şuursuzca saldırdı ve savunma güvenliğini ihmal etti, netice kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup oldu. Sergen hoca ve oyuncularımız bu maçtan ders çıkarmalı ve İstanbul'dan avantajlı bir skorla dönmeliyiz. ALLAH Yar ve yardımcımız olsun, İNŞALLAH GS'ı eler finalde de kupaya uzanan taraf biz oluruz, çünkü ben inanıyorum yeterki azimle kupayı istiyelim[/I][/B]
|
İlk 80 dakikada kupayı biz alır son 10 dakikada veririz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |