![]() |
Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor
[B]Erciyeside yenemezsek artık tası taragı toplayıp gidelim[/B]
|
[QUOTE=çorluluyiğido;943666]erciyes mi yapmayın abi ya erciyes kim adam kalmamış ha bu arada cincon ile anlaşan kalecisi gökhan da kadro dışı[/QUOTE]
Erciyes ölümüne oynayacak bu maç bizimkilerde ise tam tersi boşvermişlik havası var.Melo kornerde bomboş vurdu.Da Costa Snejider'in frikiğinde halı saha orginazsonu yaptı oysaki baraja geçseydi Sneijder'in topunu engelleyebilirdi.Profosyenel liglerde böyle bir hata olmaz.Para almıyorlarda hayrına oynuyor gibiler.İbrahim Öztürk,Cicinho,Ziya ve Atıf'ı ayırıyorum gerisi memur zihniyetinde Da Costa'da dahil. |
Kaybetmeyelim de nasıl oynadığımız hiç önemli değil en azından ligde biraz daha puan toplayalım
|
Da costanın oynamaması lazım ümitle ibrahim öztürk daha iyi anlaşıyorlar costa geldi geleli takım maç kazanamıyor gol yemeyen takım acayip acayip goller yer oldu. kadirin oynamaması lazım ziya maça yetişir umarım utaka kendini gösteremiyor fatih bindirmelerde geç kalıyor ama geleceği çok ama çok iyi olacak bi futbolcu Allah yolunu açık etsin.
..............................Ertuğrul...................................... ....Cicinho....İbrahim......Ümit.......Fatih(sakatlıktan çıktıysa ve hazırsa ZİYA) ..................Adem......Hakan............. ........Burhan.............Aatıf............Utaka.......... ..............Batuhan........... |
[COLOR="Red"]Editörün Notu :
Sitemizde büyük harflerle yapılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR] |
[COLOR="Red"]Editörün Notu :
Sitemizde büyük harflerle yapılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR] |
Puan kaybedersek sıkıntı ancak ben kesinlikle maçı alacağımızı ve kalan maçlarda yedek ağırlıklı çıkacağımızı düşünüyorum. Yönetim artık gelecek sezon için sıkı bir çalışma işine girmeli, ince eleyip sık dokumalı...
|
[B]Dediğim gibi sivassporlu oyuncular bu maçı kazanıp bu sene ligi bitirmeli,kupadada şansımız çok az görünsede asla imkansız değil,birzamanlar monaco-gs maçındada böyle umut yoktu ,gs turu geçti hiçbirşey imkansız değildir,bana göre gsden daha iyi takım olan bursayı 4-0 yenen sivasspor gs yide yener ,önemli olan inanmak ve çok isteyip iyioynamak,onun için ilk işimiz erciyes engelini geçmemiz gerekiyor,yenemesekde yenilmeden dönmemiz gerekiyor,aradaki puan farkına kimse güvenmesin,sivassporun kazanacağı maç sayısı azaldı,2 haftada bi bakmışın fark kapanmış bu işler şakaya gelmez alın şu maçı bitsin [/b]
|
Biz hep kendi havamizda lig bitti hesabi yapiyoruz ama elin oglu alti maclik hesab kitab pesinde malisef bu konuda biz hayli yanlislik icindeyiz lig 34 hafta bunu cok iyi hesab etmeliyiz simdiden kendi kendimize gelin güveyi olmayalim sonra hüsrana ugrayan biz oluruz vakit varken toparlanmaliyiz ve ne kadar puan alirsak o kadar yukarilara cikmaya calismaliyiz
|
6 puanlık maç ilk maç 1-1 bitmişti Bir puan bile yeter,haftaya fener maçı var arayı açmamız lazım benim kadro tercihim .
Ertuğrul cicinho. İ Öztürk. Ümit. Fatih Adem. Da Costa Burhan. Atıf. Musa Sinan ( İ.Akın) Utaka (Batuhan) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:25. |