![]() |
Cevap: Ceza Verilir mi?
Karektersiz bir adam .Futbolcuğuluğundan çok küfürü konuşulan bu adam .futbolu bıraktıktan sonra yaptıklarından utanırmı bu utanmaz adam
|
Hani bir sarki sözü varya,sanki Emre ve onun gibi futbolumuzda müzmin hale gelmis kisiler icin söylenen bir sarki;
´´AL KIZINI KOY CUVALA,SALLA SALLA VUR DUVARA´´.:) |
İnsan oğlunun yaşı ilerledikçe efendileşir,
ama Emre de ise tam tersi 18 yaşında bundan efendiydi. |
[QUOTE=68yasar58;944673]İnsan oğlunun yaşı ilerledikçe efendileşir,
ama Emre de ise tam tersi 18 yaşında bundan efendiydi.[/QUOTE] 18 yasindayken bugünki mal varligina sahip degildiki.Parayi gördükce uctu ve sonunda istenmeyen bir karektere büründü. Onlar tesislere girdikleri zaman el bebek gül bebek karsilaniyorlar,FIRCA atan yok,KIZAN yok.Bu sartlarda Emre´ninde saga,sola saldirmasi normal. Dünyalari ben yarattim misali...Birde mizaci(asabi olmasi)buna uygunsa yaptigi olumsuzluklari fazla görmemek gerekli. Galatasaray´da yillarca forma giydi cesitli basarilara imza atti,Fenerbahce´ye transfer oldugu gün; ´´Ben dogustan Fenerbahceliydim´´ dedi.Adi Emre´dir,ne yapsa yeridir.:) Hos görmek lazim... |
tek cümle ile ' yerli melo ` son basım sözlüğe göre melo kelime anlamı ise-çirkef ötesi varlık
|
Tecrübeli oyuncuyu bir an "terbiyeli oyuncu" diye okudum. Okurken de inanamadım tabi, sonra tekrar baktım ki gözlerim beni yanıltmış.
|
[B]bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur emre 18inde agrasif saga sola çamur atan 30unda yine aynı emre vel hasıl kelam aynı tas aynı hamam[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:54. |