SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bana yapsa elini kırarım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39052)

Travis Bickle 11.05.2015 13:09

Cevap: Bana yapsa elini kırarım

[B]umarım bu açıklamalar gerçegı yansıtmıyodur zıra gerçekse sergen hocam ıyıce ben artık oldum havasına gırmış bellıkı oysa ogrenmesı gereken gelıstırmesı gereken cok sey oldugunu hepımız bılıyoruz bu zıhnıyetle buyuk hedefler yolunda bıze bır katkısı olmaz karıyerı boyunca lıgde kalmak ıstıyen takımların basına geçer duzluge cıkarız baska bır takıma gıder bu kısır döngü devam eder hıç bır zaman üst düzey kuluplerde calısamaz

umarım gerçek değildir bu açıklamalar[/B]

by_hunter 11.05.2015 13:15

Dilin kemiği yok işte ne diyecek bazen doğruya dönüyor bazen de böyle enteresan şeyler söylüyor...

ihtiyar yiğido 11.05.2015 13:50

[B][I]Sayın sergen hocam sen el kol kırmayı bırak, gelecek sezon için Sivasspor'u şampiyonluk yarışına sokacak bir transfer listesi hazırla yönetime sun, başarılı ol, başarıdan sonra konuş ki, her kez seni ve hocalığını taktir etsin [/I][/B]

badof58 11.05.2015 14:54

Bu ne idügü belirsiz gazetelerin yazdığına inanılmaz ama Sergen hoca boyle dese bile haklı küfür edene karşı kim hoş karşılık verir, bize olunca kafa göz Allah ne verdiyse dalmıyor muyuz ..

çorluluyiğido 11.05.2015 16:09

sergen hoca giderse ki büyük ihtimal gider ertuğrul sağlam hoca alınmalı en az 5 sene bize dayanır altyapı yapar

onur0634 12.05.2015 08:59

Bel elini kırarım sözünden çok beşiktaşın hocası için tabi ki hazırım demecine takıldım doğrusu hiçbir hocanın bir takımın hocasıyken başka bi takımın hocalığı için kollarını sıvamaz geçiştirici ve kaçamak cevaplar verir demek ki teklif gelse ne takım ne şehir hiçbişey umrunda olmadan bırakıp gidecek ben bunu anladım...

onur0634 12.05.2015 09:05

Büyük konuşarak değil büyük işler icraatlar yaparak büyük hoca olunur...!!

cengo64 12.05.2015 09:52

Kuyt ı beğenmemiş beyim.Tabi disiplinli düzgün adam yaramaz ona.Şampanyacı lazım.Ta geçen sezon ,Sergen i ilk öneren benimdir forumlarda takımın başına ama ondan fazla birşey olmayacağını belki de ilk söyleyen olacağım.
İnatçı kaprisli,adaletsiz ve disiplinsiz.Takımın kimyasını bozdu.Mecnur başkanın yerinde olsam derhal Cici ye futbolcu menecerlik teklif ederdim vakit geçmeden.

cengo64 12.05.2015 10:16

Beşiktaş a belki kendisi hazır olabilir ama bizim yönetimin gözbebeğimiz Sivasspor a sıra takımı,atlama taşı muamelesi yapan birinin bu takımı çalıştırmasına artık müsaade etmeyecek kadar onurlu olduğunu düşünmek istiyorum.

cengo64 12.05.2015 10:18

:Cici ye Beşiktaş talip olmadı mı bu sene.O ne yaptı.İşte buna karakter farkı diyorlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43.