![]() |
Cevap: 4 Eylül Beld.Spor 2.Lig Yolunda
Tebrikler 4 Eylül Belediye..
Tebrikler Yusuf Hoca Tebrikler futbolcu arkadaşlar Tebrikler yönetim Tebrikler Yiğidolar.. Artık Hedef PTT 1.Lig... |
Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :) |
[QUOTE=Kokomo;946416]Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :)[/QUOTE] Ateşle oynuyorsun hemşehrim :D (!) |
[QUOTE=Kokomo;946416]Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :)[/QUOTE] Çok enteresan... Uğursuzlukmu desek bu işe gülsek mi ağlasakmı diyenin işi, ama sitemize renk katan isimlerdensiniz. Yinede göz ucuyla takip etmek iyidir ;) |
Memleket olsun başka hiçbirşey istemem..4 eylül belediye sporumuzun 2 lige yükselmesi bizim gururumuzdur..iyi ki sivassporluyum!!! Tebrikler 4 eylül tebrikler yiğidolar..size yiğido diyorum, sözunde cok yigido(!) görduk cunku...tebrikler...
|
Yazık sanki taraftarsız bir takım 2. Ligde...
Şampiyon olmuş bir takımın bir tane seyircisi, bir tane taraftarı şampiyonluğu kutlamak için dışarı çıkmadı (Benden başka) Baktım kimse yok eve gelip bu sitemleri yazmayı tercih ettim. |
[QUOTE=adres58;946419]Çok enteresan... Uğursuzlukmu desek bu işe gülsek mi ağlasakmı diyenin işi, ama sitemize renk katan isimlerdensiniz. Yinede göz ucuyla takip etmek iyidir ;)[/QUOTE]
Teşekkür ederim yorumunuz için ! Ama ben de bir uğursuzluk olduğu kesin :) Seneye de Sivas takımlarını takip yok, rahat olun, çok başarılı bir sezon bizi bekliyor :) |
[B][I]Zara Belediyespor'un 3. Lig'e çıkması, 4 Eylül Belediyespor'un 2. Lig'e Çıkması ile abiy konumunda olan Sivasspor'un sorumluluğu daha da arttı, bu takımlarımızın, Liglerinde başarılı olabilmeleri için Sivasspor'un teknik heyeti istikbal vadeden genç futbolcuları araştırıp kadrosuna katacak ve bu genç futbolcularında pişmesi için kardeş takımlarımıza kiralıyacaklar, böylece bu takımlarımızın kadroları güçlenecek, buralarda pişen futbolcular da tekrar Sivasspor kadrosuna dahil edilerek transferler de ucuza gelmiş olacak.[/I][/B]
|
Yıllar süren emeklerin karşılığı, umarım kalıcı olurlar ve ileriki süreçte PTT'ye kadar çıkarlar ..
|
[B]Anadolu üsküdardan sonra 4 eylül belediyeyide 2.lige uğurladık,sivasımız için sivassporumuz için hayırlı uğurlu olsun,istanbuldan 3 otobüs ayarlandığı halde 1 otobüsü ancak doldurabildik,organizasyon bozukluğu ve trafiktengeç kaldık ilk 20 dakk seyredemedik yeni geldim sakaryadan ,öncelikle sivasdan ve çevre illerden ,istanbuldan gelen tüm yiğidolara sonsuz teşekkür ediyorum,sivas 4 eylül spora destek olan 40 -50 kişilik sakarya taraftarınada teşekkür ediyorum, bize sakaryaya gitme imkanı sağlayan sancaktepe belediye başkanı sayın ismail erdemede teşekkür ediyorum,bu takımı 2.lige çıkaran tüm yönetici,futbolcu ve teknik ekibede teşekkür ediyorum,sivasın sosyal yaşamına katkı yapacakları muhakkak ,sivassporun altyapısına,ülke futboluna hayırlı ,karekteri düzgün oyuncu yetiştirmelerini umuyorum, 2.lig de başarılar diliyorum.[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:23. |