SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   7 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39135)

cemahmety 04.06.2015 11:23

Cevap: 7 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

Utaka kadir in bu takıma çok emekleri geçti, eneramo ve apo da önceki dönemlerde bu takıma çok hizmet etmiş insanlar ama artık bu takıma veda etme zamanları geldi, toraman ve ertuğrul da zaten kiralıktı. Gençleşme ve yenileme dönemi geldi kulübümüz için bu oyunculardan Utaka hariç herhangi birisinin eksikliğini hissetceğimizi düşünmüyorum ama bu bütün oyuncuların yerine üst kalitede oyuncular alınmalı ki, seneye üst sıralara oynayabilelim

35gürün58 04.06.2015 11:45

Kadir 'in yanı sıra Adem'inde gönderilmesi gerektiğine inanıyorum.

Ancak Adem kalıyorsa bu durumda ben her zaman Kadir'i Adem'e tercih ederim
Kadir hiç olmazsa bir çok hatasına karşın Adem'den daha mücadeleci ve rakibi rahatsız eden bir tarzı vardı. Adem ise geri pas ,yan pas defansa yardımı sıfır bir çok pozisyonunu hatırlıyorum 1-2 metre yakınında rakip kalemize doğru top sürüyor Adem arkadan yürüyerek seyrediyor .. yok yok bu durumda Kadir kalsaydı Adem gönderilseydi ..

Ayrıca İbrahim AKIN' ın ne faydasını gördü bu takım bundan sonra da ne faydası olacak kadroyu şişirmek ve oynadığı maçlarda takımı 10 kişi varsaymak dışında. ufacık harekette kendini yerde bulan aldığı topları kaybeden, isabetsiz şut atan olumlu bir hareketi olmayan bir adamı tutarak kadro neden şişiriliyor ?

Şu olabilir mi Beşiktaş hatırasından Sergen torpili, veya haksız yere hapiste yatan Başkanımızın cezaevi dostluğu ve arkadaşlığı hatırına olabilir mi ?
Lakin sivassporun geleceği söz konusu ise hatır değil reel gerçekler önem taşır. İbrahim de mutlaka gönderilmelidir.

hakan367 04.06.2015 12:26

Birisi bana utakanin sozlesmesinin bittiği icin gonderilmesinin mantigini aciklasin azda olsa ismi olan bir oyuncu sözleşme yenileyip menecerler araciligiyla katar kuluplerine satilamiyacak bir oyuncu mu

GokhanTurna 04.06.2015 12:45

Kadir'in gitmesine üzüldüm. Tabi ki futbolcu olarak değil iyi bir birey olarak Sivas'ı çok seven bir insandı. Futboluyla ise gitmeyi hak ediyordu. Yolu açık olsun.

anadolu5858 04.06.2015 12:51

Çok yerinde karar.yok adammış yok iyiymiş geçelim bunları adamlıkla efendilikle maç kazanılmıyor.bakin melo, emre örnegine fenerin cinconun umrundami adamliklari.herkesin adamligi kendine. bize futbolcu lazım.Allah yollarını açık etsin.

beko35 04.06.2015 15:11

Hakan arslan ve ibrahim akınıda yollarsınız umarım hakan arslandan bu sene birswy gormedim ben onun yerine bi adam lazım yedek olcak sartıyla

Ferhat06 04.06.2015 15:56

[QUOTE=beko35;947140]Hakan arslan ve ibrahim akınıda yollarsınız umarım hakan arslandan bu sene birswy gormedim ben onun yerine bi adam lazım yedek olcak sartıyla[/QUOTE]

yavaş yavaş sindire sindire onlara da sıra gelecek.musa da vardır belki yolcular arasında.

mksivas 04.06.2015 16:42

ısabetlı karar ınsaalah daha ıyı oyuncular gelır bu sezon gobı sezon yasamak ıstemıyoruz hayırlısı bakalım bekleyeıp gorelım

NöOReaK 04.06.2015 16:44

Gönderilen oyuncular sezon ortasında bileti kesilen isimlerdi...

Hakan Musa Mehdi İ.Akın kamp döneminde istenilen seviyeye çıkamazlarsa onlarında bileti kesilir...

Asıl önemli olan yapılacak transferler...

sawyer5892 04.06.2015 16:46

[QUOTE=35gürün58;947118]Kadir 'in yanı sıra Adem'inde gönderilmesi gerektiğine inanıyorum.

Ancak Adem kalıyorsa bu durumda ben her zaman Kadir'i Adem'e tercih ederim
Kadir hiç olmazsa bir çok hatasına karşın Adem'den daha mücadeleci ve rakibi rahatsız eden bir tarzı vardı. Adem ise geri pas ,yan pas defansa yardımı sıfır bir çok pozisyonunu hatırlıyorum 1-2 metre yakınında rakip kalemize doğru top sürüyor Adem arkadan yürüyerek seyrediyor .. yok yok bu durumda Kadir kalsaydı Adem gönderilseydi ..

Ayrıca İbrahim AKIN' ın ne faydasını gördü bu takım bundan sonra da ne faydası olacak kadroyu şişirmek ve oynadığı maçlarda takımı 10 kişi varsaymak dışında. ufacık harekette kendini yerde bulan aldığı topları kaybeden, isabetsiz şut atan olumlu bir hareketi olmayan bir adamı tutarak kadro neden şişiriliyor ?

Şu olabilir mi Beşiktaş hatırasından Sergen torpili, veya haksız yere hapiste yatan Başkanımızın cezaevi dostluğu ve arkadaşlığı hatırına olabilir mi ?
Lakin sivassporun geleceği söz konusu ise hatır değil reel gerçekler önem taşır. İbrahim de mutlaka gönderilmelidir.[/QUOTE]

OLAMAZ! İbrahim Akınla sözleşme 1,5 senelik yapıldı o yüzden kalıyor. Adem olmasa defanstan kim topla çıkacak. Yanlış hatırlamıyorsam kadir bir maçta iki adam geçti eli ayağı birbirine karıstı ne yapacağını şaşırdı topu kaybetti. Kadir düz adam evet kosuyor mücadele ediyor ama bir çok pas hatası yapıyor çok top kaptırıyor adem pas yüzdesi daha yüksek ve defanstan topla çıkan bir oyuncu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56.