SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kayacı'dan Yönetime Eleştiri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39219)

DoomsDay58 29.06.2015 13:03

Cevap: Kayacı'dan Yönetime Eleştiri

Bir hafta kaldı ilk etap çalışmalarının başlamasına transferler bu bir haftada yapılmazsa yönetim transfer konusunda yine her yıl yaptığını yapacak ve seneye "HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK" diyecek...

58YIGIDO58 29.06.2015 13:24

Elin spor yazari bile bizim yönetimi elestiriyorsa var bu yönetimde bir sakatlik :D :D

stain 29.06.2015 14:31

kardeşim çıkın adam gibi biz ffutbolcu falan almıyoruz deyin mertçe gelin bizi boşuna umutlandırmayın. sivasssporun özellikle şike sürecinden sonra iyi yönetilemediğini düşünüyorum .

antik58 29.06.2015 17:01

Kamera gören yöneticiler takıma şunları bunları alacağız dedi taraftarı umutlandırdı, haliyle bizimde düşüncemiz finansal olarak şartların zorlanacağı yönündeydi hatta yine verilen Demeçlerde kampa kadar transfer olayının biteceğini söylediler; hani nerde....

B.DUMANLI 29.06.2015 17:38

Bir yabanci bile dahi bu yavas gidisatdan memnun degilken ve yönetimi elestiriken bazi kesimler yönetimi hala pofpofluyor.

Cektiklerimiz yetmiyormu kongreye tek basina giden bir yönetim neden pofpoflanir anlamis degilim.Zaman daraliyor ve yönetim hala zaman var diyor.Zaman var olmasina ama geriyede hep sürpüntüler kaliyor.

Tunc Kayaci bile Sivasspor´un kaleci ihtiyaci oldugunu görenlerden ,bizim kanayan yaramiz aslinda Petkovic´den sonra hala bugüne kadar olumlu birsey yok.Bir kaleci bulamadik.Korcan bizim yaramiza derman olamaz.Bize birinci ve kaliteli bir kaleci lazim.Sergen hocada kardesini yanina aldiktan sonra tamamiyle susdu.Sanki dilsizlesti.Böyle susarsan yönetimde senin önüne öyle oyuncular cikarirki neye ugradigini sasirirsin.Bir kac mac sonra kardesinin elinden tutar,televizyon kanallarinin yolunu boylarsin...

karamik 29.06.2015 17:42

Takım şuan üstü kalitedeki futbolcuları yani bizil ligte tutan futbolcuları satmadı yeni gelecek takviyeler elbet sonuçlanacak az Sabırlı olun

HaberBorsası 29.06.2015 17:53

böyle giderse sergen hoca istifa eder. Demedi demeyin.

Rallim58 29.06.2015 18:14

[B]Aatıf gider, kasaya para, sahaya da (GS-takastan) futbolcu gelir.

Kalecide acele olunmazsa Sivasımızın eceli olur...[/B]

tavatir 29.06.2015 18:19

[QUOTE=Rallim58;949054][B]Aatıf gider, kasaya para, sahaya da (GS-takastan) futbolcu gelir.

Kalecide acele olunmazsa Sivasımızın eceli olur...[/B][/QUOTE]

Aatıf Gs'ye değil de giderse yurt dışına gider gibime geliyor. Sanki Rusya ihtimali var gibi. Ama yine de olmayabilir. Ben yine de iki iyi forvet ve tecrübeli bir kaleci ile ön liberoyla sıkıntı yaşamayız diyorum.

dibba58 29.06.2015 22:51

Yıllardır transfer yapmakta hep geç kaldık. Transfer ciddi ekip işi. Yaptığımız dahası yapamadığımız transferlerin asıl sebebi, bu konuda ciddi çalışmalar yapan şahsiyetlere sahip olmayışımızdır.Bunun başka izahı yoktur. Günü birlik transferler peşinde koşuyoruz.İzleyip takip edip geleceğe yönelik futbolcuların takıma kazandırılması bunun sonucunda da kar etmeyi hedeflemek gerekiyor.
İyi futbolcuları almak bütçe para işi bizim de paramız olmadığına göre. Yeteneklerin keşfedilmesi geleceğe yatırım yapılması takımın geleceği adına yapılacak en akıllı iş olmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:24.