![]() |
Cevap: Metalist'ten ayrıldı Sivasspor'a geliyor!
allahini seviyiorsaniz dogru durust scout alin... Bu ne arkadasim bukadar kotu scout olmaz, heralde scout diye birsey yok sivassporda.
|
Gidişimiz hic iyi degil cam adam utakayi bile arayacaz gibime geliyo hadi hayirlisi...
|
Transfer diyerek çıktınız yola
yapın transferleri Allah rızası için. bir hafta dediniz iki ay oldu yapın transferleri Allah rızası için. nerde beleş oraya yerleş olmuyor artık bu yönetim çok kalleş bulursa alıyor topcuyu beleş adam gibi transfer yapın Allah rızası için. un çürük yağ kokmuş olurmu helva sergen hoca ne yapsın malzeme ortada küme düşer sivas yapılan bu hesapta yapın artık transferleri Allah rızası için Murat derki yol yakın yanlıştan tez dönün başınızı kaldırıp birde milleti görün millet kan ağlıyor yeter artık güldürün yapın artık transferleri Allah rızası için |
[B]Sezon boyunca sol açık olmadan oynadı bu takım,böyle 1 oyuncu bile olsaydı bukadar sıkıntı yaşanmazdı,ibrahim akın bu takımda oynuyorsa ,bu oyuncuda hayli hayli oynar,fiyatıda yaşıda uygun,videolar 3 5 yıl eskide olsa videodaki kadar oynasın çok fayda sağlar gibime geliyor.[/b]
|
Bu isim Sivasspor yönetiminin süper ligdeki 10 yıllık transfer politikasının özeti ve transferdeki katetmiş olduğu aşamanın yada aşamasızlığın tescilidir..
|
[QUOTE=CAGLAYANGRUP;950019]Transfer diyerek çıktınız yola
yapın transferleri Allah rızası için. bir hafta dediniz iki ay oldu yapın transferleri Allah rızası için. nerde beleş oraya yerleş olmuyor artık bu yönetim çok kalleş bulursa alıyor topcuyu beleş adam gibi transfer yapın Allah rızası için. un çürük yağ kokmuş olurmu helva sergen hoca ne yapsın malzeme ortada küme düşer sivas yapılan bu hesapta yapın artık transferleri Allah rızası için Murat derki yol yakın yanlıştan tez dönün başınızı kaldırıp birde milleti görün millet kan ağlıyor yeter artık güldürün yapın artık transferleri Allah rızası için[/QUOTE] Hahaha :D gardas cok güldüm. Iyi olmus. |
Bu nedir kardeşim 1.lig takımlarının beğenmeyecekleri oyuncularla ilgieniyoruz maşallah:mad:
|
Ne kadar cok bilen arkadas var sitemizde, kimin hakkinda bir transfer haberi ciksa hemen negatif yorumlar, düsünceler,..Anlamadim gitti kimi alacaklar ronaldo mu Messi mi ?Gücü neye yetiyorsa onu alacak. Atif geldiginde kim biliyordu bu kadar yükselecegini? ??Su önyargili davranislardan, yorumlardan vazgecin. Ummadigin taş baş yarar. ...
|
[QUOTE=scheinwetten;950032]Ne kadar cok bilen arkadas var sitemizde, kimin hakkinda bir transfer haberi ciksa hemen negatif yorumlar, düsünceler,..Anlamadim gitti kimi alacaklar ronaldo mu Messi mi ?Gücü neye yetiyorsa onu alacak. Atif geldiginde kim biliyordu bu kadar yükselecegini? ??Su önyargili davranislardan, yorumlardan vazgecin. Ummadigin taş baş yarar. ...[/QUOTE]
Değerli kardeşim ne kadar sıklıkla sitemizi takip ediyorsun bilmem ama bu çok bilmişlikten öte bir şey. Bu adı geçen isimler o kadar çok çıkıyor olması-iyi yada kötü- yabancı transferinde sessiz kalmamızdan vede taraftarın sbrının sınanmasından kaynaklanıyor. Galiba her transfer sezonunda bize yutturulan zokalardan bi habersin galiba. Oldoniyi hatırlıyormusun yada Rengifoyu bilemem ama taraftar bu transferi yaşadı. Onların çoğu biletlerini alıp koltuklarında çöküp kalan kişiler. Üzülerek bazanda ağlayarak şemsiyeleri, gazeteleri koltuklarında evlerine dönen kişiler. Nedeni ise böyle menajerlerin ayak oyunlarına gelen yönetimden kaynaklanıyor. Hadi geçtim bu transferdir iyide çıkar kötüde ama giden paralarımıza yazık oluyor. Galibiyet alamadıkça uçan paralar, menajerlere ve kötü topçulara giden o caaanım paracıklarımızdan bahsediyorum. Ne yapsın peki taraftarımız... Oooo bu şahaneymişmi desin. Yaşadıklarından dolayı diyemiyorlar çünkü... Onlar bir Cicinho, Aatıf seyretmek istiyorlar. Vasat liglerden vasat oyuncular izlemek istemiyorlar. Bu çok bilmişlik değil, futbolun sadece çok önemli gereği... Onun için ne söyleseler azdır diye düşünüyorum. |
[QUOTE=scheinwetten;950032]Ne kadar cok bilen arkadas var sitemizde, kimin hakkinda bir transfer haberi ciksa hemen negatif yorumlar, düsünceler,..Anlamadim gitti kimi alacaklar ronaldo mu Messi mi ?Gücü neye yetiyorsa onu alacak. Atif geldiginde kim biliyordu bu kadar yükselecegini? ??Su önyargili davranislardan, yorumlardan vazgecin. Ummadigin taş baş yarar. ...[/QUOTE]
birde bu lafi bellemissiniz ? messiyi mi ronaldoyumu alsinlarmis ne kadarda cok yönetim sevdalilari varmis.... :mad: bu kadar millet elestiriyorsa demekki yönetim isini iyi yapmiyor birader. ben takip ediyorum sosyal medyada olsun burda olsun herkes dellenmis durumda. sende istersen bu tarz konusmalari birak bence. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |