SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Aatıf Chahechouhe : Kafam rahat (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39267)

ihtiyar yiğido 13.07.2015 01:29

Cevap: Aatıf Chahechouhe : Kafam rahat

[B][I]Aatıf gitse de, kalsa da, karakteri, tekniği, gol krallığı ve attığı goller sonrası yaptığı secdeleri ile kalbimizde ayrı yeri olan bir futbolcu.
Kalırsa, Sivasspor için hayırlı ve faydalı olsun, şayet giderse, Sivasspor'a iyi para kazandırarak gitsin, yolu ve bahtı açık olsun.[/I][/B]

Rallim58 13.07.2015 02:19

[QUOTE=ihtiyar yiğido;950342][B][I]Aatıf gitse de, kalsa da, karakteri, tekniği, gol krallığı ve attığı goller sonrası yaptığı secdeleri ile kalbimizde ayrı yeri olan bir futbolcu..[/I][/B][/QUOTE]

[B]Ölüler de, "diriler her gün helva yiyor" zannedermiş :)

Ama kafasının rahat olmadığını söyleyebilirim. Bu sezon inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz.?

Satılıp kasaya para girmesini isteyenlerdenim...
[/B]

asabibaba 13.07.2015 11:58

[QUOTE=Rallim58;950353][B]Ölüler de, "diriler her gün helva yiyor" zannedermiş :)

Ama kafasının rahat olmadığını söyleyebilirim. Bu sezon inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz.?

Satılıp kasaya para girmesini isteyenlerdenim...
[/B][/QUOTE]

[B]Benim bildiğim; kendi kafası rahat olmayabilir[B] ama [/B]yengenin kafası çok rahat ki İstanbulu da Rusyayı da istemeyen yenge imiş.Kadıncağız Sivas'ı çok seviyor gitmek istemiyor.Aynı Cicinho gibi..[/B].;):):rolleyes:

yerliturkuaz 13.07.2015 12:33

[B][QUOTE=asabibaba;950389][B]Benim bildiğim; kendi kafası rahat olmayabilir[B] ama [/B]yengenin kafası çok rahat ki İstanbulu da Rusyayı da istemeyen yenge imiş.Kadıncağız Sivas'ı çok seviyor gitmek istemiyor.Aynı Cicinho gibi..[/B].;):):rolleyes:[/QUOTE]

Ben her zaman demişimdir Sivas'ın köftesinde, etli ekmeğinde, katmerinde, çöreğinde, madımağında, hayat vardır diye yengemizde bunların tadını aldıktan sonra daha gitmek ister mi? :)[/B]

A.Turan Korkmaz 13.07.2015 13:03

Atıf, birkaç gün önce iftarını komşusu arkadaşı bir yiğidonun evinde açmıştı. Cicinho, eski halde esnafın arasına karışıyor, alışveriş yapıyor. Costa, son maçta maraton tribününü tek tek gezip tezahürat yaptırıyor. Yani, taraftarla içiçe olabilen, kasılmayan, komşuluk, arkadaşlık kurabilen futbolcular saha içinde de dışında da huzurlu ve başarılı oluyorlar. Yeri gelmişken, Sergen Hocamızın antrenmanları tamamen taraftara kapatmasını sakıncalı buluyorum. Ilk 10 dakikalar veya haftanın belli bir günü açık olabilir. Muhabbet iyidir, sınırını bilirsen.

savaş2 13.07.2015 19:18

***Kesinlikle gonderilsin, kalırsa bencil oyunuyla takımın oyun düzenini bozar derimmmm.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46.