![]() |
Cevap: Eneramo kampa katıldı
Eğer 2012 2013`deki eneramo düzelirse takım için çok iyi harikulade olur ama o performansını yakalayabilir mi acaba ? risk alınmamalı 1 kaliteli forvet ile 1 ortasaha ve sol kanat ile transferler bitsin artık.
|
Ben gidenin geri dönmemesi gerekliliğini düşünenlerdenim..
Ama Vefa'nın İstanbul'da sadece bir semt olmadığını tüm kamuoyuna ezberleten bir memleketin evladı olarak, yönetimin Eneramo ile tekrardan anlaşması beni sevindirdi.. Hem Eneramo oynarsa kazanacak, Eneramo oynarsa verimli olursa da Sivasspor'da kazanacak.. |
kamp daha baslamadi bekliyoruz hollandaya :):D
|
eneramo da tatilde kendine bakmış gibi inşallah u sene faydaı olcak
|
Eneramo Fotomac´a Sivas´i cok sevdigini söylemis.Peki sen degilmiydin Besiktas´a giderken Sivas´da sosyal yasanti yok diyen:).
Eneramo düzeldigi vakit Sivasspor ondan fazlasiyla yararlanacaktir.Buna yürekten inaniyorum,cünki Sivasspor onun elinden IKI defa tuttu... Bunun karsiligini fazlasiyla verecektir,cünki o bunun bilincinde... |
İyi hazırlanmış bir Eneramonun karşısında kim durabilir kimse duramaz,boşuna karaboğa demedik biz ona.
|
Iyi bir Eneramo Batuhanla iyi isler yapar. Gecen sezon sakatlanana kadar iyiydi.Gelecek transferler belkide Eneramodan iyi olamayabilir.
|
İyi bir Eneramo ile Batuhan şampiyonluğa oynadığımız sezon ki mehmet yıldız tum ikilisi gibi olabilir. Ama yine de forvete takviye şart en kötü yedekte balili olması lazım.
|
kilo verir fit güçlü duruma girerse faydası çok olurda... önemli olan ne kadar güçleneceği...
|
[QUOTE=mühendisburak58;950945]İyi bir Eneramo ile Batuhan şampiyonluğa oynadığımız sezon ki mehmet yıldız tum ikilisi gibi olabilir. Ama yine de forvete takviye şart en kötü yedekte balili olması lazım.[/QUOTE]
Bizim oyun stilimize kalıplı forvet lazım Batuhan yada eneramo hangisi formda olursa o takımı taşır, dürüst olayım ben onlardan gol atmasını beklemiyorum, top tutsalar yeter orta sahamız zaten düşeni atıyor. Yeni gelen forvetin kontra atak oyununa uygun hızlı biri olur diye düşünüyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |