SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor Aatıf'ı istiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39319)

etlidöktürek 05.08.2015 21:53

Cevap: Bursaspor Aatıf'ı istiyor

Şu saatte atıfı satıp futbolcu alınacağini düşünmek çok mqntiksiz bence..transfer yap >beleş olsun, futbolcu sat>para kalsin daha iyisine ne gerek... Maalesef şu anki transfer politikamiz boyle, kadire cok kizardim daha iyisini almaliyiz diye simdi diyorum ki ne gerek varmis..sevgili transfer komitemiz ne halimiz varsa görün, biz hep burdayiz bir yere de gitmeyiz..bu takima adam akilli transfer yapilana kadar sevmiyorum sizi[çok ta umurunuzda hemiii

adres58 05.08.2015 22:12

Kaptanları değişmeli, üstünede eccük 2-3 milyoncukta alınmalı o zaman olur...

by_hunter 06.08.2015 07:43

En başın dan itibaren söylüyorum

Sezon başında satılsa olurdu fakat şu dakikadan itibaren atıfı satmak hiçte mantıklı değil.

Yerine kimi alacağız ? Takımın genel oyun planı bu futbolcu üzerinde kurulu.

Adam gibi transfer yapmamışken takımın en etkili oyuncusunun satılması doğru değil.

beko35 06.08.2015 10:30

Verin Volkanı Alın atıfı

Ferhat06 06.08.2015 10:56

[QUOTE=beko35;952202]Verin Volkanı Alın atıfı[/QUOTE]

volkanı gs istiyor çirkef pitbull'un boşluğunu anca volkan doldurur diyorlar muhtemelen, çirkefsiz olmaz.emre'yi versinler.üste para da.

Burak Çimen 06.08.2015 15:44

[B]Birincisi Bu kadar haber yapıldıktan sonra gitmesi taraftarıyım çünkü bu sezon bize bu kafayla nasıl katkı sağlayacak bilemiyorum. İkincisi ise Aatıf' ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor, kesin bedavaya gidecek. 3.5 milyon Euro ya satsak iyi para. Yönetim elini çabuk tutarsa santrafor, libero ve 10 numara boşluğunu doldururuz. Eğer sözleşme yenilenmezse Aatif gibi bir futbolcuyu da bedavaya vererek bonservisli futbolcu satamama adına bir rekora imza atarız diye düşünüyorum.[/B]

umitfidan 06.08.2015 16:11

[QUOTE=Ferhat06;952204]volkanı gs istiyor çirkef pitbull'un boşluğunu anca volkan doldurur diyorlar muhtemelen, çirkefsiz olmaz.emre'yi versinler.üste para da.[/QUOTE]

Gs değil fenerle her konuda anlaştı yazıyordu gazetede. Bursaya gitsede pişman olur hocaları gitti iyi oyuncular takımda kalmak istemiyor sonları hiç parlak değil onların. Bir yönetimleri var ki düşman başına zaten.

kiNgSiZe58 06.08.2015 21:06

Atif gibi karakter ve lider özellikli oyuncuyu bu devirde bulmak kolay degildir. Satilmadan veya takas yapilmadan önce iyi düsünülmesi gerekir. Eski Oyuncumuz Mehmet Yildizida isteyen cok olmustu. Satmadik, daha dogrusu ucuza gidiyor diye önüne gectik, neoldu, birkac sene sonra Bedelsiz ayrildi...

34yigido34 06.08.2015 21:18

Aatıf buse bi hayır gelmez gitmesi taraftarıyım

Ferhat06 07.08.2015 15:32

Bursaspor 2 milyon euro ve B.Traore veya Bekir Yılmazdan birini vermek istiyormuş.Bence cazip ama parayı taksitle vermek istiyor,verelim mi cemaat ne diyorsunuz?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:10.