![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Ne acıdır ki kendi sahamızda Osmanlıspor gibi bir takıma karşı son dakikada attığımız golle aldığımız beraberliğe seviniyoruz.
Yönetim oynanan bu oyundan ders çıkararak bitti denen transferlere devam etmeli, yoksa bu sezon da işimiz kötü. Sergen hoca Batuhanı 63 dk neden oyunda tuttu anlayan bana da izah etsin bende öğreneyim.[/I][/B] |
Sergendeki gönülsüzlük,isteksizlik ve takıma aidietsizlik duygusunu bir tek ben mi seziyorum arkadaş.
|
Sergen Hoca'ya Sivasspor ile playstation oynar gibi Sivasspor ve Sivas ile oynuyor.. Birileri çıksın Sergen'e bu işin yorum yapmaya benzemediğini söylesin.
|
[B][I]Ne acıdır ki kendi sahamızda Osmanlıspor gibi bir takıma karşı son dakikada attığımız golle aldığımız beraberliğe seviniyoruz.
Yönetim oynanan bu oyundan ders çıkararak bitti denen transferlere devam etmeli, yoksa bu sezon da işimiz kötü. Sergen hoca Batuhanı 63 dk neden oyunda tuttu anlayan bana da izah etsin bende öğreneyim.[/I][/B] |
tam feleğin sillesini osmanlının da tokadını yedik demişken bir puanı son anda kurtardık
ama oynanan oyun ve ortadaki tablo ilerisi için güven vermiyor inşallah en kısa sürede toparlanırız |
Haftaları haftalara kattık bekliyoruz bir hafta sabirsizlanarak iste bu hafta diyoruz sonuc koca bir Sıfır yazık bizede yazık arkadas yeter artikkkkkkkk. 90 dakika saha kenarında maci seyreden Sergen efendi mehdiyi oyundan alacağına zamanında Batuhan'ı zamanında burhan-ı Âdem'i al oyundan
|
Takımda iş var hava yok...
Takımda lüzumsuz oyuncular var... Takımda ruh yok... Takımda torpilliler var, garibanlar var... Artık ne olacak bu sivasın hali demeye başladık daha 3. haftada... Batuhanla Orhanla yürümez bu işler... abalo ve Barrales hazır değiller. Özellikle bunu 2-3 haftadır diyorum. Futbolcu alacaksanız kamp görecek adam alacaksınız. Hoş bizimkiler gördümü görmedimi nasıl bir sistemle çalıştılar bilemiyorum ama, Şu takımda cicinho ve İbrahim olmasa bizi bütün takımlar pas, çalım gol manyağı yaparlar.. Daha 3. hafta yahu bu ne ruhsuzluk, bu ne vurdum duymazlık. Puan pergelleri açılmadan 3 haftada en az 4 puan kaybettik... yazıktır günahtır... Sergen Hocanın takıntılarına takıldık kaldık. Bir Hakan Özmerti 2 hafta çektik, şimdide Orhan Gülle çıktı başımıza, baba çıhsın takıntılarına senin... Emin olun Erciyese gideceğim dese, adamı vallahi almazlar. Aatıfın haline ne dersiniz, yada Mehdinin... Adem efendide sapır sapır döküldü... Birde üstüne üstlük Milli maç arası veriyoruz. Ben Milli maçlardan sonra bizim takımın iyi sonuçlar aldığını pek hatırlamıyorum. elaleme yarıyor bize bir türlü yaramıyor bu ara... Vallahi kendinmize çeki düzen verin ağalar... |
Maçta göze çarpanlar : ? Sivasspor maalesef iyi oynamadan puan kazandı, bu önemli bir şey bu kadar kötü oynayarak puan kazanamazsın. Allahtan John Boye diye bir adam almışlarda maçı kurtardı, kesinlikle nokta transfer . Geçen hafta övdüğüm ve karakter olarakta bu maça kadar beğendiğim bir adam Akçay'ın Cicinho'yla kurduğu diyalog maçın önüne geçti, koskaca teknik direktör olmuş ama maalesef adam olamamış, korkma Cicinho senin gibi karaktersiz değil saldırmaz .. Ayrıca yine berbat ötesi bir hakem var, böyle bir adamı bir daha maçımıza vermesinler, o kadar söyleyeyim ..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Kötü oyun, iyi puan .. Maçın en iyisi kimdi : ? John Boye, Cicinho (orta), Adem ( fena değil) Maçın en kötüsü kimdi : ? Burhan Eşer, Batuhan Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Berbat ve ötesi .. |
[B]ne sergen ne oyuncular ne oynanan futbol ne oyun anlayısı artık benı heycanlandırmıyor sergen hocaya olan destegım yavas yavas azalmaya baslıyor hep ıyımser olmaya calısıyorum ama umudum azalıyor artık[/B]
|
siz koskoca kamp boyunca neyaptınız hiçbişey yapmamıssınız demekki
her gün yatmıssınız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53. |