![]() |
Cevap: Yönetim Uyuma...!
Lanet olsun böyle sisteme arkadaş...maratondan kombine alanlar resmen cezalandırılıyor...ben küfür etmedim ne suçum günahım var iç sahadaki 3 maçın 2 sini izleyemeyeceğiz...bundan sonra daha kaç maç olur Allah bilir...2 sezondur kombine alıyorum yönetim bizlerin maduriyetini gidermeli...bu gidişle yeni stada kombine satamaz taraftar bulamaz...tüpçü ve ekibi de en kısa zamanda defolup gitmeli futbol zevkimizi sıfıra indirdiler...
|
Ben bu yasa yürürlüğe girdiğini öğrendiğim gün VIP'ten almaya karar verdim kombineyi. İyi ki de öyle yapmışım bu cezaları bile bile küfreden güruh oldukça daha çok ceza alırız. Olan maçı edebiyle izleyen suçsuz renkdaşlarıma geçmiş olsun.
|
[B]küfüretmekle kendini taraftar sananlar yüzünden maratonda bulunanların tümüne ceza vermek adaletsizlik
statda bir sürü kamera var kimlerin küfür etiğini tespit edip onlara ceza versinler yazık çok yazık..[/B] |
Passolig kartımda sorun çıkmış kombine yükletememiştim. Demek ki varmış bir hikmeti. Şimdi VIP den kombine almanın zamanı. Maratonda ayda 1 maça gidebilecek yiğidolara geçmiş olsun.
|
Kimse kusura bakmasın ama taraftar grubu diye tanımladığımız topluluklar genelde güzel şekilde destekleseler de aradan 3-5 çocuk(!) çıkıyor. İ...e hakem vs. küfürler savuruyor. Hakeme küfretmek sadece bize kaybettirir. Protesto tarzları bu olmamalı. Maratonda yıllardır kombine alan insanlar var. Yazıktır o insanlara. Derhal yönetim konuya el atmalı
|
kardeşler kimseye küfrettirmeyin diyorsunuz hangi birisini susturacağız. maraton c deydik ve birçok kişi küfür edenlere tepki verdi bireysel kavgalar çıktı maraton b de de aynı sekilde. adamları küfretme diye yola getiremeyiz getiremez de kimse. can çıkar huy çıkmaz. bir tanesine çıkar sanane der öldürürse ne olacak kim üstlenecek olayı.
madem kameralar var işletsinler o kadar polis kamerası polis ne iş yapıyor. ben asla o toplu küfürlere karışmadım yazık değil mi bizim gibi olanlara. hakkım sebep olanlara da bu sistemi dogru düzgün işletemeyenlere de haram olsun. |
Biz de oradaydık ama tutupta i... Hakem diye bağırmadık bizim sucumuz ne Allah askına kamerayla çekiliyor o Kişileri tespit edilip ceza verilmesi gerekir. Ayrıca biz susturmaya çalışıyoruz tepki gösteriyorlar anlamış degilim ceza Alicaz dedim ve aldık yeter daha ilk Mac bu Kadar'da olmaz ya maratonda bir adam var c tribününde oturuyor gözlüklü yaslı hep kufur ediyor ve kışkırtıyor milleti ne yapmam Lazım bu Adam'ı ordan uzaklaşırmak icin :(
|
Kombine Alıp maclara gidiyoruz. Her sene su olana bak hic boyle birşeyle karşılaşmadık
|
Üzerine para verip vipten alma şansımız yok mu acaba ?
|
Maratondan kombine aldım ve çok pişmanım maratondaki 3-5 soysuz sopsuz yüzünden biz de cezalandırılıyoruz resmen.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |