![]() |
artık herşey futbolculara bağlı ya çıkacağız anlımızın aklıyla,yada yerimizde sayacağız.
|
2008 avrupa şampiyonası rakiplerimiz...
İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa evsahipliği yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2008) kura çekimi İsviçre'nin Montreaux kentinde yapıldı.
7 torbanın bulunduğu kura çekimine 2. torbadan katılan Türkiye, kura çekimi sonucunda C Grubu'na düştü. 50 takımın katıldığı kura çekimi sonucunda takımlar 7 gruba dağılırken, sekiz takımlı A Grubu haricindeki tüm gruplar yedişer takımdan oluştu. Kura çekimi sonucunda Türkiye'nin rakipleri Yunanistan, Norveç, Bosna-Hersek, Macaristan, Moldova, Malta olurken, diğer gruplar şu şekilde oluştu; A Grubu: Portekiz, Polonya, Sırbistan-Karadağ, Belçika, Finlandiya, Ermenistan, Azerbaycan, Kazakistan B Grubu: Fransa, İtalya, Ukrayna, İskoçya, Litvanya, Gürcistan, Faroe Adaları C Grubu: Türkiye, Yunanistan, Norveç, Bosna-Hersek, Macaristan, Moldova, Malta D Grubu: Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, İrlanda, Galler, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, San Marino E Grubu: İngiltere, Hırvatistan, Rusya, İsrail, Estonya, Makedonya, Andorra F Grubu: İsveç, İspanya, Danimarka, Letonya, İzlanda, Kuzey İrlanda, Liechtenstein G Grubu: Hollanda, Romanya, Bulgaristan, Slovenya, Arnavutluk, Beyaz Rusya, Lüksemburg |
çok iyi bir kura cakmişiz rakipler kolay sayılır bizi tek zorlayacak takım norveç olur ilk ikiye kalırız inşallah.
|
[B]kupada olmamak dunya 3. su olmus bir takım için cok üzücü türk futbolu bu sene belkide baya derin yaralar aldı ama insallah bunun asılmasını ve bizim Turkıyemizi yıne heycanla izlememizi istiyorum herkes gibi.. :)[/B]
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence kolay gruba düştük...En zayıf seri başı bizim grupta ....Bu gruptan zirvede ayrılmamız lazım....FATİH TERİM ile devam edilirse başarılı kaçınılmaz....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
Özellikle yapsan böyle kek grup çıkmaz ama biz yine 2. olup işi zora sokarız alıştık artık Ne olursa olsun ALLAHın izniyle bu sefer yunanı denize dökücez yunanı yenemiyceksek avrupa şampiyonasına gidemeyelim
[I][CENTER][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]1071 den beri TÜRK YURDU[/I] [U]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur [/COLOR][/FONT][/B][/CENTER][/U] |
[QUOTE=bozok1071]Özellikle yapsan böyle kek grup çıkmaz ama biz yine 2. olup işi zora sokarız alıştık artık Ne olursa olsun ALLAHın izniyle bu sefer yunanı denize dökücez yunanı yenemiyceksek avrupa şampiyonasına gidemeyelim
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu ne gardas...Kurtuluş savaşımı yawww...:):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU TOPİĞİ KİM AÇTI YA BEN AÇMADIM...[/FONT][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU TOPİĞİ KİM AÇTI YA BEN AÇMADIM...[/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Onur çok şakacısın bea....:):)[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hayırlısı olsun...İnş. Gruptan çıkmayı bu defa başarırız...Ama Fatih Terimsiz Çok zor...[/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |