![]() |
Cevap: Barrales'ten Kaşımpaşa'ya gözdağı
Bu adamdan ziyade bu adama 90 dk'da 3-5 gol pozisyonu hazırlayamayan oyuncularda kabahat. Kumaşının iyi olduğunu düşünüyorum.
|
Hadi bu maç senin maçın olsun .
|
[B][I]Haydi oyle ise Barrales göster kendini, bir icratını görelim. En çok Sivaslının yaşadığı İstanbulda Kasımpaşayı yenerek 3 puanla tanışalım.[/I][/B]
|
[b]Sivasa atılmış sağlam kazıktan biride baralestir,havaya iyi sıçramaktan başka bir marifeti yok,şuanda ona kafa attıracak ne sağ kanat var,nede sol kanat var,göbekteki ademden ,hakandan ,yiğitten ,mehdidende böyle bir orta beklemiyorum,şansına balına ,kazara dönen, seken topları gol yaparsa yapar ,efendim kumaş varmış filan,ben kumaşa değil elbiseye bakarım ,üstüme dar geliyorsa ,istediği kadar kaliteli kumaş olsun ,giyilmedikten sonra ,inşallh bu maç ve diğer maçlarda beni yanıltırda bende özür dilerim.[/b]
|
[B]Forma giydiği 5 maçta 363 dakika sahada kalan ve kaleye isabetli şut dahi atamayan her takımın karşı rakipte görmeyi istediği bir forvetin böyle açıklamalar yapması performansı gibi KOMİK olmuş...[/B]
|
Ne zaman göz dağı verse bir futbolcumuz , gözümüzü dağladılar. İnşallah tersi olur bu kez
|
sen gol atta göze dağa gerek yok gardaş
|
Site yönetiminden ricam bir daha böyle haberleri sayfada paylaşmasınlar.Sonu hep hüsran oluyor.
|
[b]Aklıma balilinin demeçleri geldi,fb yi dağıtacaz dedi 4 yedik,gs yi sahadan ezecez dedi 4 yedik,kayseriyi sahaya gömecez dedi 5 yedik ,büyük lokma yiyecen büyük konuşmuyacan barales,keşke yerine milan skoda alınsaydı,sivasporda mercedes olurdu skoda .[/b]
|
Barrales pattates çıktı:mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:24. |