SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Umudu Beykan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39490)

Ferhat06 30.10.2015 09:56

Cevap: Sivasspor'un Umudu Beykan

Böyle bir seçeneği düşünmesi bile ne kadar yaratıcı bir hoca ile karşı karşıya olduğumuzu gösterir ne de olsa F.Terim'in çırağı.Elindeki malzeme belli ise bunu en iyi nasıl kullanırım bu hocalık farkı.Belki yarın Cici sağaçık oynayacak ;neden olmasın.

Dark Force 30.10.2015 10:53

Beyan oynadıkça iyi işler yapacaktır.

çorluluyiğido 30.10.2015 11:45

beykandan süper bir forvet olur. tabi ki oynamadan konuşmak yanlış ama bence denenmeli ve iyi bir sonuç alacağımızdan eminim.boyu 1.78 bir pivot santrafor için kısa olabilr ama forvet kavramı farklı bişey.beykandan yaratıcı ve sahte forvet rolü isteniyor.bu forvetlere örnek verecek olursak aguero,messi,etoo,neymar gibi oyuncular.bu forvetler boyu kısa dribling,şut çekme,hız,bitiricilik gibi özellikleri olan forvetlerdir.ortasahadki pas trafiğine katılır,onu markaja alan adamı peşinden koşturup ortashadaki adamlara boş alanlar bıraktırır.(atıfın işine yarar.)uzun toplarda çok iyi defans arkasına koşarlar,uzaktan şut çekerler,geriden top alıp sürüklerler,çok koşarlar,pres yaparlar,farklı kanatlara koşu yaparlar ama fizik gücüyle uğraşmazlar.ama şunu söylemeliyim ki beykan çok iyi zıplıyor ve kafa toplarında da boyuna göre etkili oluyor.beykanın bir röportajında da kendini en iyi bulduğu mevkinin forvet oluğunu söylüyor.kesinlikle denenmeli olumlu sonuç alacağımızdan eminim.

mksivas 30.10.2015 12:40

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

kadirakin58 30.10.2015 13:02

Yiğido arkadaşlar, Okan'ın teknik direktör olmasi ile sadece şunu söyleyebiliyorum. Artık boynumuzu bükmek durumundayız, kendimizi küme düşmeye hazırlayabiliriz. Haklı çıkmayı hiç istemediğim bir durumdayım :(

Ferhat06 30.10.2015 14:01

[QUOTE=kadirakin58;958669]Yiğido arkadaşlar, Okan'ın teknik direktör olmasi ile sadece şunu söyleyebiliyorum. Artık boynumuzu bükmek durumundayız, kendimizi küme düşmeye hazırlayabiliriz. Haklı çıkmayı hiç istemediğim bir durumdayım :([/QUOTE]

Bu yorum çok iddialı.Bildiğin, bizim bilmediğimiz ne varsa açıkla.Daha oynanmamış 24 maç var.

ihtiyar yiğido 30.10.2015 14:27

[B][I]Futbolcuya görev ve sorumluluk vermezsen bu futbolcuya nazıl öz güven ve tecrübe aşılıyacaksın, Beykan, genç, istikbal vadeden bir oyuncu, Bursaspor maçında oynadığı futbol ile göz doldurdu. Görev verilirse bu görevin üstesinden geleceğini umuyorum. Ben onu geleceğin Arda'sı olarak görüyorum, yeterki futboluna odaklansın, şimarmasın.[/I][/B]

yigido yakup 30.10.2015 15:29

ic saha maclarinda rahatlikla olabilir ama Eneramo belki hazir degil ama o bölgede topu tutup duvar olacak santrofor oyuna daha farkli sekil verir

Takim olma bilinci herkilidi acacaktir

benim tercihim Atif i bir mac kizaga cekip forvet arkasinda serbest adam olarak Beykan oynarsa cok daha fazla sükse yapabilecegini düsünüyorum

Okan hoca oynatacagi degil oynatmayacagi kenarda oturtacagi adamlari motive ederse isimiz kolaylasir.

58Yiğidoo58 30.10.2015 15:31

Bence mevkisinde iyi ama forvet olamaz. Benim umudum 10 günde alt yapıdan forvetlerden birini oraya monte etmek riski olmayan mevkiye adam sokmakla olma. Ilk yariya kadar ne oldu oldu zaten. Tunahan nazli var alt yapida monte edilebilir ilk yariya kadar. Baska secenek yok. Kaldı ki eneramo oynamamak zorunda fikstür ilerde top tutacak adamın daha ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Dua edelim eneramoya bişey olmasın.

mishka 30.10.2015 15:39

Ne zaman şapkadan tavşan çıkarmaya çalışsak kaybediyoruz Beykan bu fizikle mümkün değil forvet oynayamaz hoca iş yapmak istiyorsa Adem Mehdi değişikliği olabilir o da Mehdi'nin zayıf fiziğine nedeniyle defansı güçlendirme şartıyla.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48.