![]() |
Cevap: Takımımdan memnun değilim
Takıma kalite transferler lazım yoksa bu takım bitmiş
|
sevgılı yıgıdolar yonetım teknık heyet ve ruhsuz oyuncu grubu nasılda tam ısabet üçü bı arada ben bu saatten sonra tamamen umıdımı baybettım dun akhıardan 3 puan alırız 3 puanda genclerden alırız 3 puanda gayserıden ve en az 1 puanda fb alırız 17 puanla ılk yarıyı tamamlarız hesabı yaparken tam bır hayel kırıklıgı oldu bu yonetım ve teknık heyet ve bu ruhsuz oyuncu grubu varken bızım yerımız ptt lıgı dıye kendımı boyle odaklıyorum hayırlısı olsun ancak ne varkı ptt lıgıne dusersek bır daha suprlıg hayel olur dıyorum
|
Hocamiz okan cok istemesine ragmen takimda düzelme malisef cok zor bu takimi kuran sergendi okan ne yapsin devre arasini dört gözle bekliyoruz bakalim bizim yönetim istenen oyunculari alacakmi bakin elin kasaba takimi akhisar bile süper transferler yapti kalmiski biz anadolunun gözbebegi sehiriz ama gelgörki kac sezondur birtransfer isini beceremiyoruz bundan hem baskan hemde yönetim sorumlu yeter artik bu taraftara her hafta eziyet gibi mac seyrettirdiginiz bide diyorsunuzki seyirci gelmiyor beyler herhangi takimin seyircisi olursa olsun bir iki kayip ettimi asgariye kadar fire verir siz kazanin bakalim geliyorlarmi gelmiyorlarmi sahsen ben ayagimin buz tutacagini bilsem bu yasima ragmen sahada olmak icin can atiyorum ama sonu hüsran olunca siz olsaniz ne yaparsiniz.
|
[QUOTE=blacksky;960649]Taraftar hiçbirinizden memnun değil (futbolcu+t.direktör+yönetim).. bilginize.[/QUOTE]
En güzel yorum azına sağlık ustad TARAFTAR HİÇBİRİNİZDEN MEMNUN DEGİL her maç bu maç o dediğimiz ama bir sonraki maça ertelediğimiz Sivasspor u bu hale getiren buna dur demek yerine transferlerde gözlerini kapatan yönetim, her zaman paranızı tıkır tıkır alan futbolcu, sahada oyun taktığını iki pas kale önüne git gol atmadan gel diyen td sizlerden memnun değiliz. Ya isinizi güzelce yapın taraftarı Mutlu edin yada bırakın gidin ... |
Kendisi iyi teknik direktör ama takımından memnun değil.Nerenizle seyrediyorsunuz kardeşim maçları.Akhisar takımının futbolcularının kaslarına bakmadınız galiba.Bizimkilerin genellikle göbekleri dikkat çekiyordu.Cicinin yanından birisi gecerken bizimkinin omuzu çıktı düşünün.Hem kuvvet hem kondüsyonları daha üstündü rakip takımın.Eğer böyleyse suçlu futbolcular olmaz onu çalıştıran ekiplerdedir benim bildiğim sorun.Yine de buna rağmen futbolcular ellerinden geleni yaptı.Eğer Okan hoca bunları görmeyip takımı suçluyorsan hemen bavulunu topla.Kendinden birşeyler katmaya çalış önce.İdmanları günde 2 e çıkar.Boya yı ortaya çeksin.Kone ile ön libero oynasınlar.Beykan la Atıf ı yakın oynatsın.Diyelim ki Okan hoca nın bu takıma katkısı var.Haa takımdaki havayı biraz düzeltti,şimdi böyle saçma sapan yorumlarla mesuliyeti futbolculara atarak o havayı da kendi elleri ile bozar.Eğer bu yorumunda samimi ise derhal bavulunu toplasın gerçekten.
Dünkü maçta kluplerin yönetim farkı da ortaya çıktı.Futbolcuların çabası ile maç 1-0 bitti.Yönetimleri karşılaştırsak 10-0 lık maçtı. |
okan hoca eneramo yu sahaya niye çıkardığını açıklasada bizde bilsek.sırf forvet oyuncusu diye ayakta bile duramayan birini sahaya sürmek futbol mantığı açısından kabül edilecek birşey değil.
|
bizde taraftar olarak yönetimin son yıllardaki bu transfer politikasından memnun değiliz
|
TARAFTAR da hiç memnun değil.
O kadar çok aksayan yönlerimiz var ki maalesef eldeki donelerle bu kadar oluyor. Dün ŞL maçı seyrediyorum adam ver kaç yapıyor kaleci ile başbaşa kalıyor ve o oyuncu ne yapıyor biliyormusunuz. Kendi atmıyor ve yanında ki bomboş adama pas veriyor. Bu şu demek. Takım oyunu. Peki bütün taraftara soruyorum. Bu golde kim kahraman. O pası verenmi yoksa golü atanmı. İşte bizde ki sorunların en büyüğü Aatıf da... Meziyetleri üst düzeyde ama kullanmasını, yontmasını bilmiyor. Kahraman olmaya çalışıyor. Kanatlarımız verkaç yapıyor gidiyor geliyor ama o ceza sahasına gelince fosss... Bunlarda Aatıfdan el almış yok. Ölü toprağı var bu kanatlarda... Orta sahamızda Ağır ama özverili bir oyuncumuz var Siyahi fakat tek başına olmuyor. Komplike değiller. Akılları hemen geri pasında. Ne var şu geride bilmemki... Birde atak yediğimizde orta saha basamıyormu, müdahelede geçmi kalınıyor bilinmez rakip direk bizim defansın karşısında. Zaten siyahi bir defansımız var canlı bomba gibi. Daha çok var bunların hepsini topladığınızda ihtiyaçlar, sıkıntılar, memnuniyetsizlikler ayyuka çıkıyor. Şimdi bunu Hoca gördü, bakalım YÖNETİM görür. Büyük harfle başlayıp büyük harfle bitirince iş TARAFTARIN memnuniyetine, YÖNETİMİN eline bakıyor... |
el atın takıma el taraftar el atarsa işler değişir...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:41. |