![]() |
Cevap: Tam Aradığımız GOLCÜ
[QUOTE=ihtiyar yiğido;961102][B][I]Yönetim bu sefer durumumuzun şakaya gelir tarafı olmadığını gördü ve ara transfer için şimdiden kolları sıvadı, Mecnun başkan da, Erdal sarılar da, Okan Buruk hoca da alınacak futbolcuların hazır olduğunu ve iyi transferler yapacaklarını söylüyorlar bizde her zamanki gibi bekleyip göreceğiz, ya hayal kırıklığı yada taraftarı sevindirecek kalite transferler.[/I][/B][/QUOTE]
[B]usta aynı hikayeler her transfer sezonu anlatılır ne hikmetse bir halta yaramayan adamları takıma doldururlar sonrada taraftarın gözüne baka baka alın size transfer ettigimiz futbolcular diyip haava atarlar [/B] |
Forvet istiyorsan Keirrison de Souza Carneiro ....
Altyapısı sağlam 27 yaşında en önemlisi beleş... takımla uyum sağlarsa ses getirir. |
[QUOTE=revenge58;961319]Forvet istiyorsan Keirrison de Souza Carneiro ....
Altyapısı sağlam 27 yaşında en önemlisi beleş... takımla uyum sağlarsa ses getirir.[/QUOTE] Oynadiklari takimlara bakarsak iyi kumasi olabilecegini görebiliyoruz ama son 6 senede degeri 14mio eurodan 250000 euroya düsmüs. Son senedeki performansi önemli olabilir. |
Emek verip Sivassporumuz icin arastirma degerli yigidolara cok tesekkürler.
|
Insallah bizim Yönetimde bu sefer ayni gayreti gösterir.
|
Bunu bize bu Yönetim cok borclu.
Akhisar rodallegayi getirebiliyorsa, yeni cikan Antalya Etooyu getirebiliyorsa ve biz hala Forvetsiz oynuyorsak kimse kusura bakmasin bu Yönetimin basarisizligi. |
Bunu bize bu Yönetim cok borclu.
Akhisar rodallegayi getirebiliyorsa, yeni cikan Antalya Etooyu getirebiliyorsa ve biz hala Forvetsiz oynuyorsak kimse kusura bakmasin bu Yönetimin basarisizligi. |
Bu sezonu kurtarip sonrasinda profesyonellesmek gerekiyor.
Scout Takimi kurmak Avrupayi, afrikayi ve amerikayi tariyacak. Özellikle Asya ve Arab Piyasasinida taramak gerek. Ancak öyle bulunur yetenekler. |
Artik bugunü degil yarinide düsünmeliyiz.
Sadece sezonu kurtarma transferleri degil, alip parlatip kar ile satmayida düsünmeliyiz. Basarinin temeli bu. |
Bütçemize uygun veya biraz aşan çok sayıda oyuncu var bize güç katacak.Yönetim isterse tabii.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |