SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas gözünü kararttı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39595)

dicanio 23.12.2015 09:31

Cevap: Sivas gözünü kararttı

Ukalalik yapan sensin karabukten alınan futbolculara bizde iyi demedik sivasspor suan alt siralarda sen nasil dersinki atif iyidegil takimina ne kazandırmış dersin futbol takim oyunu bireysel bir oyun degil mersin takimi yasli moral motive bitbis paralarini alamiyolar savunmada 33-34 yasini asmis bitik servetler oynuyor nakulma- weliton ne yapsin gol atip birde savunmadan topmu cikarsinlar karabukten 4-5 tane bitik adam alacagina boyle 2 tane adam alirsin hem mac kazanirsin hemde para.Okan hoca olayina gelince adam gibi adam sma size okan gibu riza gibi efendi isini duzgun yapmaya çalışan adamlar yaramaz segen gibi egosu tavan yapmis bulentuygun gibi hocaligi tucarete doken adamlar yaranir

58YIGIDO58 23.12.2015 09:38

Arkadaslara katiliyorum.
Yalan haber.
Bu iki topcu 7 milyon etmez, o fiyata 3-4 kaliteli topcular bulursun.

Ferhat06 23.12.2015 09:57

[QUOTE=58YIGIDO58;961814]Arkadaslara katiliyorum.
Yalan haber.
Bu iki topcu 7 milyon etmez, o fiyata 3-4 kaliteli topcular bulursun.[/QUOTE]

bonservisi yıllık ücreti maaşı derken en kötü adamın maliyeti 1 milyon euro eder o da 3 milyon türk lirası.iki topçu 7 milyon normal.

4eylül 23.12.2015 10:35

İki futbolcuda kaliteli ,alınırsa takıma katkısı büyük olur hem hazır oyuncular hem alınacak en iyi yabancı futbolcular

34MUAMMER58 23.12.2015 11:14

[QUOTE=dicanio;961813]Ukalalik yapan sensin karabukten alınan futbolculara bizde iyi demedik sivasspor suan alt siralarda sen nasil dersinki atif iyidegil takimina ne kazandırmış dersin futbol takim oyunu bireysel bir oyun degil mersin takimi yasli moral motive bitbis paralarini alamiyolar savunmada 33-34 yasini asmis bitik servetler oynuyor nakulma- weliton ne yapsin gol atip birde savunmadan topmu cikarsinlar karabukten 4-5 tane bitik adam alacagina boyle 2 tane adam alirsin hem mac kazanirsin hemde para.Okan hoca olayina gelince adam gibi adam sma size okan gibu riza gibi efendi isini duzgun yapmaya çalışan adamlar yaramaz segen gibi egosu tavan yapmis bulentuygun gibi hocaligi tucarete doken adamlar yaranir[/QUOTE]

[B]LAN terbiyesizlik yapma git işine bak ,hangi hoca bana yarar sanamı kalmış,bülent uyguna kurban ol,senin takımını 38 yıl aradan sonra süper lige çıkarttı,ligde tuttu,şampiyonluğa oynattı,avrupa kupalarında oynattı ,rızaya kurban ol,takımı ligde tuttu,avrupa kupasına hakemler yüzünden çıkamadı,halaa onun aldığı adamla ligdesin,kimin bana yarayıp yaramıyacağı sanamı kalmış , bida laf atma oku geç ,ukalaa terbiyesiz ,senlemi uğraşcam,merak etme bu kadar parada döksen, bu oyuncuları sana yedirmezler , olmıyacak iş içinde gereksiz yere, ukalalık etmene gerek yok ,vARsayki futbol cahiliyim ,git kendin gibi futbol dehalarıyla muatap ol ,benle olmada :mad:[/b]

antik58 23.12.2015 11:14

5 milyon euro transfere ayrılıyor ve düşme hattındaki oyuncularla ilgileniyor. ......

adres58 23.12.2015 11:26

Türkiyeyi tanıyan, ligi bilen ve her takımda rahatça oynayabilecek pozisyondaki futbolcular bunlar. Rıza hocanın yine Türkiye futboluna kattığı şahsiyetler olduğunuda unutmayalım. Ama Eğer bu işin içine Rıza Hoca girerse maalesef elimizden kaçırabiliriz. Nihayetinde adam bulmuş getirmiş onları. Türkiyede Rıza Hoca ile doğmuş iki kişi...

Bir de ücret konusunda bir sıkıntı yaşayacaklarını da zannetmiyorum. Nihayetinde uzun bir zamandır parasını alamayan ve FIFA kurallarına göre serbestlik kazanımını elde etmiş oyuncular. Alacaklarından vazgeçip sözleşme feshetme yetkileri ellerinde... Kulübe bir bedel ödeme söz konusu olmayacak anlayacağınız. Cepten sadece menajer ve futbolcu pazarlığı çıkabilir. Ben olumlu yaklaşıyorum. Ama sadece bu iki futbolcu değil bir kaç tane elzem ihtiyaç daha mevcut...
Tabii Fanatik devreden çıkarsa...

izecson_ea 23.12.2015 12:04

Lan o 1.5 milyondur ne 15 i :))

teyfikyasir 23.12.2015 12:27

[QUOTE=Ferhat06;961815]bonservisi yıllık ücreti maaşı derken en kötü adamın maliyeti 1 milyon euro eder o da 3 milyon türk lirası.iki topçu 7 milyon normal.[/QUOTE]

Cok dogru ve yerinde bir yorum. Bu iki oyuncuda ligin kalburustu oyuncularindan denilebilir. Ferhatin dedigi gibi bonservis bedeli ve yillik ucretleri derken en kotu oyuncularin maliyeti bir milyon euroyu buluyor. Futbol gunumuzde duygusal oyun olmaktan ziyade ticaret oyununa dondu. Bizim bu seneki tek hedefimiz ligde kalmak olduguna gore kumar oynamak yanlis olacaktir. Bu haber dogruysa takima direk katki saglayacak bu iki oyuncu dogru tercih olacaktir. Yanliz eldeki gereksiz topcularida ufak da olsa bonservis karsiliginda elden cikarabilirsek ve yedekten oyina girip katki saglayabilecek bir iki yedek ve genc oyuncu alabilirsek harika olur. Tabi bunlara ilave olarak bide ademin yerine on libero gerekiyo. Wellitonun yanina bi forvet daha.

Dark Force 23.12.2015 13:13

Haydi bakalım inşallah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07.