![]() |
Cevap: 6 Futbolcu ile yollar ayrıldı
ibrahim akın bu takımda hangi performansla kalıyor şaşıyorum arkadaş
|
Her sene ayni, 7-8 derken 6 ya indiler, simdide 4 transfer diyorlar, en iyisi hic almayin
|
[QUOTE=omer58;962471]ibrahim akın bu takımda hangi performansla kalıyor şaşıyorum arkadaş[/QUOTE]
İbrahim Sivasa alışayım beni o zaman görün bana biraz süre verin diyormuş.:D |
Başkan 4 oyuncu alacagız diye açıklama yapmış en az 2 tane forvet lazım defansa ve orta sahaya 2 şer oyuncu lazım yoksa sivassporun işi zor oyuna yedekten girecek oyuncularında katkısı olması lazım eldeki oyuncular oyuna giripte katkı saglamıyorlar giden oyuncular zaten oynamıyorlardı demekki aynı kadro ile devam edilecek 4 oyuncu sivasa yetmez daha fazla oyuncu gerekir .
|
İbrahim Akın'ın özelliği Mecnun'un koğuş arkadaşı olması galiba yoksa bir senedir oynamayan adamı takımda tutmazlardı.
|
2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.
|
[QUOTE=Ferhat06;962473]İbrahim Sivasa alışayım beni o zaman görün bana biraz süre verin diyormuş.:D[/QUOTE]
yaşıtları bağkurdan emekli olmuş neyin alışması :) |
Takımı baştan ayağa yenilemek lazım ama hadi neyse buna da razı olalım bari...
|
[QUOTE=noname87;962476]2 forveti de göndermişler bir forvet alacağız diyorlar.Bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyor bunlar merak ediyorum.[/QUOTE]
Batuhan zaten oynamıyordu Eneramo da eskisi kadar güçlü değil. Onların yerine Korcan oynasa forvette daha çok iş yapar... |
yine ayni aciklamalari duymaya basladik. 6-7 oyuncudan 4 e indik. daha sonra cok oyuncuyla ilgiendik talipleri artinca fiyat artti vazgectik. kampin son gunu uyduruk adamlar getirmeleride muhtemel. ibrahim akinda bir zamanlarin ugur kavuku olacak galiba bir turlu gitmiyordu. en ufak bi faydasi yok. hangi mantikla takimda kaliyor? kogus arkadasi olduklarindan dolayi kuvvetli ihtimaldir. 1 sol bek 2 stoper 1sag bek en az 2 orta saha en az 2 kanat ve en az 2 forvet sart. 2 ser taneyi birakin en azindan alternatif sart birer tane. cokta umitlenlemeyelim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:12. |