![]() |
Cevap: Sivas Bld.'den FLAŞ Galibiyet : 5-0 !
Sivas Belediyespor, Twitter'da TT listesine girdi. Güzel bir galibiyet oldu.
İnşallah Çaykur Rize'yi de elerler. Ama ligi dikkate almaları gerekiyor. İnşallah Play-Off hedefi kovalanır ligde. Bence bu sene çok önemli. Diğer yandan takımın adının Sivas Belediyespor olması bence daha çok tartışılabilirdi. İlerde bu takım renkleri, ismi gibi konuların gündeme geleceğini düşünüyorum. İnşallah 1-2 yıl içinde Ptt 1. Ligi'ne çıkma başarısı gösterir. |
Tebrikler Belediye.Mecnun Başkan İbrahim Akın ile Hasan Kabzeyi sepetleyin Burak ile Atilla'yı alın.
|
[B]Plakayi yazip Besiktasi deplasmanda gömen Sivas Belediyesporumuzla gurur duyuyorum :D :D
Sivssspor örnek alsin :)[/B] |
[QUOTE=badof58;966123]Beşiktaş as kadro çıkacak futbol şansı dışında bu maçın kazanılma ihtimali çok az, umarım mucizeyi gerçekleştirir ve Sivas'ın adını manşetlere yazdırırlar ama çok zor tabiiki de ..[/QUOTE]
Maçtan önce zor demiştim, ama maç başladıktan sonra bir his elinde sonunda maçın geleceğine dair oldu. Güzel oyun haddini bilerek çamura yatmadan her şeye rağmen zorlu bir virajı döndük. Emeği geçenlere helal o.sun .. |
[B]Sanıyorum 6 da 6 yaptılar,öncelikle bjk galibiyeti nedeniyle tüm teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum,aradaki 2 kademe klasman farkına rağmen ,lig liderini yenip gruptan lider olarak çıkmak kolay işdeğil,maalesef bjk ve diğer büyütülmüş takımlar nezaman dara düşşse hakemler devreye giriyor,bjk nin penaltısı çok komikti,bjk bu gazla peşpeşe goller buldu ,pozisyonlara girdi,belediye takımı asla bjk ye ezilmedi,çirkefe yatmadı,sertliğe ,pisliğe girmedi,başabaş top oynadı,elbetteki oyuncular arasında çok büyük kalite farkı vardı buna rağmen kazandı ,başarılarının devamını diliyorum[/b]
|
Helal olsun gurubun lideri olarak guruptan,çıkmayı başardılar
|
Sivas Belediye Olimpiyatta esti...
[CENTER][IMG]http://i.hizliresim.com/Vv7yoZ.jpg[/IMG]
[B][B]Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İstanbul Olimpiyat Stadında karşılaşan Sivas Belediyesporumuz müsabakadan 4-3 galip ayrıldı ve grubu lider tamamladı.[/B][/B] Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında Beşiktaş ve Sivas Belediyesporumuz nefes kesen bir maçla karşı karşıya geldi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Sivas Belediyesporumuz 4-3 kazandı ve grubu lider tamamladı. Beşiktaş ise ikinci sırada bir üst tura yükseldi. [B]GOLLER[/B] Sivas Belediyesporumuzun golleri 34'te penaltıdan Ali, 51'de Seyid ve 79'la 82'de Atilla'dan geldi. Beşiktaş'ın golleri ise ilki penaltıdan olmak üzere 54 ve 60'ta Cenk Tosun ile 64'te Gökhan Töre'den geldi. Bu sonuçla bir üst tura yükselen Sivas Belediyesporumuz Çaykur Rizespor'la; Beşiktaş ise Bucaspor'la eşleşti. Son 16 ya kalma başarısı gösteren başarılı ekibimiz Pazar gün Çaykur Rizespor'la karşılaşacak. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Sivas Belediyesporumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız... [/CENTER] |
Cevap: Sivas Belediye Olimpiyatta esti...
Atilla sivasspora alınsınnn
|
Muhteşem arzu, muhteşem ruh, muhteşem kondüsyon. Dikine futboluna hayran kaldım Belediye'nin topu kanada atıp oldurmuyorlar. Hemen çıkıp dikine araya sızan forvetleriyle harikalar. Allah yollarını açık etsin. Koşarak çıktım meydana. Helal olsun size !
|
[B][U]Quarizmalarini çizdik...
[/U][/B] Utanmaz adamlara lakayt ve alayci oyunlarinin dersini vermis olduk... Tebrikler Sivas Belediyespor... Gururumuz oldun... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:25. |