![]() |
Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Mesut Hocanın gelmesiyle birlikte takımın iyi yerlere geleceğini umuyorum ve Rize maçı çıkış maçımız olacağını söyleyebilirim... Bekleyip göreceğiz...
|
Çok kritik puanlar kaybettik eğer tekrar ayağa kalkıp biz daha ölmedik demek istiyorsak bu maç ilk adım olabilir ama iddiamızı sürdüreceksek bir sürpriz yapıp Konya deplasmanından 3 puanla dönmemiz gerek sadece bu maçı kazanmakla iddiamızı sürdüremeyiz.
|
Bir hocanın futbolcu üzerindeki ağırlığı hocanın taraftar gözündeki imajını yansıtır bizler Mesut Bakkalı içimizden birisi olarak görüyoruz Sivasspor tarihinin 2.kez dönüş yapan tek hocasıdır ve Sivas şehrine inanılmaz adapte olmuş bir insandır daha öncede dedim kendisini Meydan hamamında çimerken görmüş birisiyim Sergen'i Okan'ı yediler ama Mesut Bakkalı yedirmeyeceğiz bu futbolcu kardeşlerimize
|
[QUOTE=karamik;967440]Bir hocanın futbolcu üzerindeki ağırlığı hocanın taraftar gözündeki imajını yansıtır bizler Mesut Bakkalı içimizden birisi olarak görüyoruz Sivasspor tarihinin 2.kez dönüş yapan tek hocasıdır ve Sivas şehrine inanılmaz adapte olmuş bir insandır daha öncede dedim kendisini Meydan hamamında çimerken görmüş birisiyim Sergen'i Okan'ı yediler ama Mesut Bakkalı yedirmeyeceğiz bu futbolcu kardeşlerimize[/QUOTE]
Meydan mı Kurşunlu olmasın?:DHoca kenardan futbolcuya ruh üfleyemiyorsa o hoca hikayedir.Ben kadromuzun kötü olduğuna inanmıyorum.Yeter ki Omari gibi bir oyuncudan ön libero icad etmeyen bir akıl olsun. |
Yeni hoca yeni umutlar inşallah kazanırız.
|
Bu maçın hiç bir şekilde telafisi yoktur SAYIN BAY FUTBOLCULAR. Canınızı dişinize takacaksınız,saldıracaksınız ve galip geleceksiniz. Sizinde artık kaçarınız kalmadı. 2 hoca değişikliği yaptırdınız,artık sıra sizdeee.. Bu maç direkt sizi ilgilendiriyor ona göre..!!! YA YENERSİNİZ...YA YENERSİNİZ...YADA YENERSİNİZ...BUNU İYİ OKUYUN ADAM GİBİ ÇIKIP OYNAYIN..!!!!
|
Hikmet Karaman ve oyuncuları, Belediyespor eşleşmesinde burada iki gün kalıp meşhur dönerimizi köftemizi yiyip güle oynaya evlerine dönmüşlerdi. Şimdi karşılarında kazanmaktan başka bir çaresi olmayan bir takım olacak. Asıl fark Sivasspor taraftarı olacak. Belediyespor maçında maraton tribününde pasoligi olmayıp 5 lira verip 90 dakika küfür etmeye gelmiş bir Sürü dengesiz vardı. Zaten o küfürden dolayı 10000 lira ceza yedi kulüp.
Rizespor maçında sonuç ne olursa olsun toplu küfür edilmemeli. Bir sonraki maç seyircisiz oynanmamalı. Küfür edenler aslında 'eşşek gibi' biliyorlar nasıl doğru tezahürat yapılacağını. Tipik bir 'taraftarın alacağı maç'. Kim oynar ne oynar bilemem. Rizespor düşünsün. |
Bu maci kesinlikle kazanacagiz
yeni hocayla oyuncular yine ilk 11 e girmek icin elimden gelenleri yapacaklar ve osmanli macinda hoca ilk 11 cok karisik yapmis yani uyum sagliyana kadar oyuncular zaman alir bence tekrar burhani tekrar kazanmaliyiz takima oumariyi cok begenmedim Erkan kas ida oynatmasi lazim ziyanin yerine oumari yedek Yönetim bizi bu hale getirdi sezon basinda tasaruf amacli ucuz oyuncu aldi forvet almadi ümit kurtu kadroya almadilar forvet almadilar simdi devre arasi ligin basinda yapilmasi transferleri az cok yaptilar Insallah rizeyi yeneriz |
[QUOTE=58CeZa58;967461]Bu maci kesinlikle kazanacagiz
yeni hocayla oyuncular yine ilk 11 e girmek icin elimden gelenleri yapacaklar ve osmanli macinda hoca ilk 11 cok karisik yapmis yani uyum sagliyana kadar oyuncular zaman alir bence tekrar burhani tekrar kazanmaliyiz takima oumariyi cok begenmedim Erkan kas ida oynatmasi lazim ziyanin yerine oumari yedek Yönetim bizi bu hale getirdi sezon basinda tasaruf amacli ucuz oyuncu aldi forvet almadi ümit kurtu kadroya almadilar forvet almadilar simdi devre arasi ligin basinda yapilmasi transferleri az cok yaptilar Insallah rizeyi yeneriz[/QUOTE] Erkan KAŞ'ın uzun süreli bir rahatsızlığı oldu. Sezonu kapattı gibi bir durum söz konusu olabilir... |
henuz hic biesey kesi. degil okan hocanin aayriligi dogru lakin mesut hoca tercih isabetlu olmadi onceden hazirliksiz oldugu cok asikar yonetimin mesut hoca bizi ligde tutacak tutacak ama yeni sezon ne bekliyecegiz orasi malum hayirlisi daha cok mac var bir bakmisiz s suan potada olan uc takimda degismis mumkun yani
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09. |