![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şükürler olsun sevincten ağlatan Sivasspor uma teşekkürler. Yigit incedemir sen bir YİGİDOSUN HELAL OLSUN YÜREĞİNE aatif sen olmasan biz yokuz AMA BU GALİBİYET YETMEZ RUHUNUZLA İNSALLAH KONYA MACİNİDA ALİN YİĞİDOLAR
[COLOR="SandyBrown"]oh be dünya varmış [/COLOR] |
Cok Sukur!! 1-1 iken bu film burda bitti diye dusundum..
Allahtan kazanmayi bildik, Hasan Kabze ye okadar saydim kufur ettim felan filan kosmiyor diye ama gol sayesinde kurtardi bu hafta kendisini :) Aatif takimi sirtladi kendine gelmis. |
Hocanın ilk maçında böyle bir galibiyetle başlaması çok iyi bit motivasyon kaynağı olur ileri adına kırmızıdan sonra çok stres yaşadık ama şükürler olsun aldık maçı artık şu kırmızı olayına çare bulunmalı kaç maç böyle gitti
|
Kimse kusura bakmasın ama bu aptal, vurdum duymaz oyuncularla bu takımı kimse kurtaramaz hele bu hocalar hiç kurtaramaz. Ayrıca bize gelen hocaların saha içindeki durumu algılama sorunları mı var merak ediyorum. Her maç bir oyuncu mutlaka göz göre göre kırmızıya gidiyor ve hocalar duruma hiç müdahale etmiyorlar. Şaşılacak iş doğrusu
|
Bu zamanda en uygun rakip Rize idi ama kirmizi karttan sonra takim soka girdi.
Mucizevi bir sekilde Kabze'nin golü gelmesi ile tekrar dirildi. Yola devam, daha en az 9 final var. Bakkal'in hamlelerini begenmedim. Yigit'i oyundan almasi gerekirdi. Göz göre göre kirmizi yemesini sagladi. Zaten Boye pimi cekilmis bomba gibi. Her an kart görmeye musait oyuncu. Bu arada Antep'de kaybetmis. Hic sasirmadim. Bence 2. yari düsüs yasayacak takimlarin basinda Antep ve Rize geliyor. Her ikisi de küme düserse sasirmam. |
Yiğitin kırmızı sonrası ağlaması, Hasan'ın gol sonrası secdesi ve duygu yoğunluğu, atıfın üst düzey mücadelesi benim açımdan bu maçın özetiydi.. Takıma ruh gelmiş ruh.. Böyle oynayın canımızı yiyin vesselam..
|
[B][I] Mesut hoca ile birlikte, eski mücadeleci, hırslı, yüksek pas trafiği olan seyir zevki yüksek, Sivasspor hüviyetine kavuştu.
10 kişi kalmasına rağmen olağanüstü mücadele ile bu kritik maçta 2-1 galibiyet ile bize büyük mutluluk yaşatan, Mesut Hocaya, kazanma hırsını en üst seviyeye taşıyan oyunculara, bu zor ve kritik maçta, tribünleri doldurarak takımından desteğini esirgemeyen taraftara sonsuz teşekkürler. [/I][/B] |
[B][I] Mesut hoca ile birlikte, eski mücadeleci, hırslı, yüksek pas trafiği olan seyir zevki yüksek, Sivasspor hüviyetine kavuştu.
10 kişi kalmasına rağmen olağanüstü mücadele ile bu kritik maçta 2-1 galibiyet ile bize büyük mutluluk yaşatan, Mesut Hocaya, kazanma hırsını en üst seviyeye taşıyan oyunculara, bu zor ve kritik maçta, tribünleri doldurarak takımından desteğini esirgemeyen taraftara sonsuz teşekkürler. |
Bu sene hiç bu kadar içten golü diye bagirmamistim çok şükür Allah im...5 yaşındaki oğlum sinirden agladigimi görünce dua etti Allah im sivas spor gol atsın dedi... ve gol geldi hep şansızlık hep beceriksizlik bu biyere kadar yeter yeter ...çok şükür Allah im bu şansızlık bu maçla gitti ...:confused::rolleyes::D
|
Yiğit'e nizami hava topu mücadelesinde kart gösteren hakem görevini bihakkın ifa etdi.Daha iyi olmalıyız fizik olarak.Beykan'dan birşey olmayacağını hoca görmüştür.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:38. |