![]() |
Cevap: Dualarda Buluşalım
Rabbimiz siz kuranda buyuruyorsunuzki dua edinde karsilik vereyim iste dua ediyoruz yarab bizi ve sivassporu utandirma biran önce bizim takimimizi bulundugu yerden kurtar ve yukarilara cikmamizi sagla yine kuranda buyuruyorsunuzki sizin duaniz olmasa benim yanimda hic kiymetiniz olmazdi diye ve iste biz hep sizden hacetlerimizin ve isteklerimizin yerine gelmesi icin yardim diliyoruz insallah bizlerden ve takimimizdan yardimlarini kesme yarabbi amin
|
[QUOTE=Külhan;969590]Rabbimiz siz kuranda buyuruyorsunuzki dua edinde karsilik vereyim iste dua ediyoruz yarab bizi ve sivassporu utandirma biran önce bizim takimimizi bulundugu yerden kurtar ve yukarilara cikmamizi sagla yine kuranda buyuruyorsunuzki sizin duaniz olmasa benim yanimda hic kiymetiniz olmazdi diye ve iste biz hep sizden hacetlerimizin ve isteklerimizin yerine gelmesi icin yardim diliyoruz insallah bizlerden ve takimimizdan yardimlarini kesme yarabbi amin[/QUOTE]
[B][I]Güzel RABBİMİZ, Külhan rumuzlu kardeşimizin duasını kabul buyur, teşekküründe de biraz cömert olmasını nasip eyle. Amin.:)[/I][/B] |
Maneviyatın en büyüğü beni her zaman kabul etmiş asla istediğime olumsuz yanıt vermemiş olan rabbim İnşallah bundan sonra düşmemek için değilde şampiyon olabilmek için dua ettirsin bizlere........
|
Bakıyorum da;herkes hayal peşinde koşuyor.
|
aminnnnn inş........
|
[QUOTE=Turan 59;969648]Bakıyorum da;herkes hayal peşinde koşuyor.[/QUOTE]
Niyeee..Hayal peşinde koşalım. Dua nedir biliyorsan eğer,sen de yap...!!! Duasız kul olmaz,Rabbim buyurur ki '' Bana dua edin,benden isteyin vereyim '' bizde dua ediyoruz. Sen bunu hayal olarak görüyorsan eğer..LÜTFEN PARAZİT YAPMA,YORUM DA YAPMA...!!! |
inançlı insanlardan dua bekliyoruz inancın yoksa ne diye yorum yaparsin. |
Ağzından birkerede olumlu birşey çıksın be ya Hayır konuş yada Sus lütfen |
Ben çünkü doğruları söylüyorum,bu bazılarına dokunuyor.Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.
|
...AMİN.....
(Rabbimiz, elbette haya ve kerem sahibidir. Kulları ellerini kaldırıp bir şey istedikleri zaman, onların ellerini boş çevirmekten haya eder.) [Ebu Davud] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:32. |