![]() |
Cevap: Sivasspor'a kafa izni
Belediye ile kesin 1 maç başka takımlarla da 1 veya 2 hazırlık maçı yapılması bence daha iyi olur, madem adamlar maç temposunu tutturamiyor maç yaptıracaksın izin değil ..
|
Sanki adamlar sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda calisiyorlar, sanki bir ofiste gunde 300 kisinin derdini dinliyorlar ve cozum bulmaya calisiyorlar ! adamlar kosuyor, egleniyor halay cekiyor, sonra bir de ustune izin mi aliyorlar? Hem de izin almis olmalarinin sebebi yenilmis olmalari ! Biz de öyle desek ya patrona, "patron işlerim yolunda gitmiyor, hicbir is beceremedim, ben 3 gün izin alayım" diyelim bakalim ne diyecek ?
|
Herkesin bi yere kadar calisma azmi var izinse onlarinda hakki iki haftalik bos ara olunca bu normal onücgünde ücgün izin cokda degil yaliniz izin dönüsü isi siki tutmali ve maca cok üstün bir eforla calismali ki bundan sonraki maclarda artik kaybedecek zaman yok her oyuncuile ayri ayri ilgilenilmeli ve durumun vahametini kavrayacak nitelikte dikkatleri cekilmeli hocamiz artik kimseye yaptigi hatalardan dolayi tolerans göstermemeli
|
haberin basligina takildim kaldim :D
eskiden nufüs cüzdanina kafa kagidi deniyordu. kafa izni ne acaba ? :D |
[QUOTE=50sekiz;971387]haberin basligina takildim kaldim :D
eskiden nufüs cüzdanina kafa kagidi deniyordu. kafa izni ne acaba ? :D[/QUOTE] kafa ile alakalı çok deyim var:kafa bulma,kafa yapma,kafa bozma,kafayı sıyırma vs.:D |
"dönüp işimizi bitirelim.." demişsin de hoca...
Bizim işimiz zaten bitmiş. Yine de umut kesilmez tabi ama... |
Olması gereken zaten buydu bundan sonraki maçlar hepsi birer final zihinsel olarak diri olmamız gerekiyor bu izin olumlu olarak tüm oyuncularımıza yansıyacaktır.
|
KINGSLEY MADU
Doğum Tarihi: 12.12.1995 (20 yaşında) Mevki: Sol bek Takımı: AS Trencin Ülkesi: Nijerya Değeri: 600.000 € Sözleşme Sonu: 31.12.2016 Ziyanın yerine genç hırçın bir oyuncu olacak alınabilir yönetim. |
Belki işe yarar bir iki tatil yöresine falan giderler de kafalarını toplarlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:27. |