![]() |
Cevap: Basından yankılar...
[QUOTE=TS58;972401]Düşüncem Sivasspor'un önüne geçemiyor. Kalbim Sivasspor diyor[/QUOTE]
Benim elestirdigim sey o degildi. Bir takimin ligde kalmasini seyircisinin fazla olmasina baglamandi. Neyse önemli degil. |
Bu Şehri düşüremeyeceksiniz biz hükümetin degil DEVLETİN takımıyız!
|
Ligden antep düşer bence haftalardır galibiyetleri yok antep gayseri mersin eskişehir guclu aday sivas rize tehlikeyi atlatır
|
[QUOTE=yıldız58im;972529]Ligden antep düşer bence haftalardır galibiyetleri yok antep gayseri mersin eskişehir guclu aday sivas rize tehlikeyi atlatır[/QUOTE]
Düşünceniz başımın tacı lakin Antebin düşebileceğine ihtimal vermiyorum tek bir galibiyet kümede kalmasına yetecektir puantajlar oldukça aşağıya düştü ...selamlar.. |
Eskişehirin maçları nispeten daha kolay. Ya biz ya Eskişehir paçayı kurtaracak. Kayseri ve Mersin kesin düşer..
|
[QUOTE=B.Demirci;972543]Eskişehirin maçları nispeten daha kolay. Ya biz ya Eskişehir paçayı kurtaracak. Kayseri ve Mersin kesin düşer..[/QUOTE]
O potaya 3 hafta sonra Gaziantepde girebilir demedi demeyin.... |
[QUOTE=adres58;972552]O potaya 3 hafta sonra Gaziantepde girebilir demedi demeyin....[/QUOTE]
Sanmıyorum üstadım...32 puanları var ve sanırım bu yıl baraj çok aşağıda...birkaç galibiyet veya beraberlikle en kötü ihtimal sınırda kurtarırlar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |