![]() |
[B]Herşey ortada zaten...
İlk senemizde başarılarımızla kendimizden en çok söz ettiren takımımız... Elbetteki süper lige uyum sürecine bir takım sorunlar ve hesapta olmayan puan kayıpları olacaktır... Oynamış olduğumuz maçlar, puan durumu bizim ne kadar iyi olduğumuzu gösteriyor... Emiminki hocamız ofansif anlamda diğer varyasyonlarıda deneyecektir...[/B] |
EN İYİNİN BEKLENDİĞİ YERDE İYİ YETERİNCE İYİ DEĞİLDİR!!!
|
takım iyi gidiyor herşeye rağmen, lorant haklı lorantla keşke sonuna kadar gidilebilse yani lorantla ömür boyu mukavele yapılsa daha iyi olur
|
[B][COLOR="Purple"]bencede elımızden gelenı yapıyoruz ama öndeyken mac kaybetmesi galıp duruma dusmesı cok üzücü..[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]belki hoca elinden geleni yapıyor ama futbolcu abilerimiz son maçlarda çok kötüler en büyük sorunda rehavet...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
TABIKİ HERKES ELINDEN GELENİ YAPIYOR AMA SON 10 DAKIKALAR HER NEDENSE HİÇ KİMSE BİR ŞEY YAPMIYO... ACIL CÖZUM GEREKLI
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Takım elinden geleni yapıyor bence sorun Rehavet veya başka bişey değil...Sorun yedek kulübemizin zengin olmaması...Transfer şart....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİN YAPTIK
Ligde yeni olmamız göz önüne alındığında durumuz güzel. Ancak Rize maçında son dakikada yenilen gol.10 kişilik bir B.j.K. maçı ve Konya maçında kaybedilen puanlar beni çok üzdü .Çünkü ikinci yarı kıran kırana geçecek, puan toplamak güçleşecek.SİVAS seyircisinin küfür edecegini ben tahmin etmiyorum.Zaten büyüklerimiz buna izin vermez.Gönlüm Ankara Gücü maçında üç puan Umut ve İlhan Mansız a dikkat edilmeli .İZMİR DEN herkese selamlar.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Takım elinden geleni yapıyor bence sorun Rehavet veya başka bişey değil...Sorun yedek kulübemizin zengin olmaması...Transfer şart....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]İyisiyle kötüsüyle ilk yarıyı kapadık ve ilk senemiz olmasına rağmen yerimizde gayet güzel...
Bunun yanısıra oynadığımız oyunlada rakip takımlara göz dağımızı verdik... ikinci yarı ola hayrola....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45. |