SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Akhisar BLD (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39897)

Sivasspormysoul 24.04.2016 12:00

Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD

[QUOTE=58YIGIDO58;973696]Insallah bir mucize ötesi birsey olurda Akhisari yeneriz.
Yoksa zor Akhisar bizden cok iyi bir Takim üstelik rodallega gibi flas golcüye sahipler.
Hayirlisi olsun diyelim yinede ve bekleyelim[/QUOTE]

[B]Kıymetli Yiğido[/B],

Akhisar bizden iyi bir takım değil aslında. Sezonun birinci yarısında şimdiki kadar güçlü olmayan M.Sivasspor kadrosuyla elimizden kaçırdık. Göreceksiniz Akhisar 4 Eylül stadyumundan ' Rakip takımlar ancak sıfır puanla ayrılır' dersini almış olarak gidecektir. Rogallega varsa, Aaatif var, Burhan var, Beykan var, Texeira var yani onlar varsa biz de varız. Ligde ölümüne tutunma motivasyonu var. Taraftar var. Herşey var. Allahın izni ile o maçı kazanacağız. Kazanmak zorundayız. Daha önceki maçlarda bıçak kemiğe dayanmamıştı. Ama, şimdi dayandı. 4 Eylül Stadyumu geçilemez.

Saygılarımla.

yıldız58im 24.04.2016 12:18

Konya rizeyi yeniyor yoksa rize mi geliyor

kaplanlı 24.04.2016 13:30

bakkal giderse taraftar desteğiyle 3 puan alırız.bakkal la çok zor.

yıldız58im 24.04.2016 14:23

Bu hesaba rize eskisehir ve antepde dahil tum macları alırsak illaki kalırız

subasi29 24.04.2016 16:38

Umamiyorum ogul'demiş ya ! O hesap

otceken58 24.04.2016 17:03

Mesut bakkal al maç almayı hesap ediyorsanız ya hakem berabere iken 85 sonrası penaltı vermesi gerekiyor ki ben penaltı kullandığımız maç Eskişehir maci hariç hatırlamıyorum yada öğün Mesut bakkal takımın basında olmayacak başka bir alternatif düşünemiyorum ve Akhisar bizi rahatlıkla geçer diyorum. Yanılmayı çok isterim ama [COLOR="Red"]gorunen koy kılavuz istemez...[/COLOR]

sawyer5892 24.04.2016 17:26

hala umudu olanlar var mı şaşırıyorum önümüze o kadar çok fırsat çıktı ki değerlendiremedik ve üzülerek söylüyorum ligden düşmeyi hak ettik. Her işte vardır bir hayır ben ptt 1. ligde en azından taraftara yeniden heyecan gelir yıllardır görmekten bıktığımız oyunculardan kurtuluruz diye düşünüyorum. Ne kadar laf etsek de takımın en iyi oyuncusu aatıfı kadroda tutamayız.
ancak oumari gökhan süzen burhan beykan yiğit gibi oyuncular kadroda kalırsa tekrardan çıkabiliriz diye düşünüyorum şu an elimizde bulunana yabancıların çoğu gider yerlileri ayıklayıp bir kaç iyi yabancı oyuncuyla umarım tekrar döneriz

sedohan58 24.04.2016 19:07

Rize ve Kayseri'nin bu saatten sonra puan ve puanlar alma ihtimali çok zor. Önemli olan bizim galip gelmemiz başakşehir maçından önce sadece fenerbahçe ye puan kaybederiz demiştim umarım şu saatten sonra puan kaybetmeyiz. Saygılarımla

34MUAMMER58 24.04.2016 19:46

[B]AKHİSAR maçını kazanıp şansımızı sonuna kadar zorlamak lazım,akhisarı yenebilirmiyiz?zorlana zorlana,sadece mesut hocaya güvenemiyorum,evinde beraberliğe oynar ,Akhisar gibi takımdan 1 puan moral oldu der,yiğit 10.dak sarı görür ,2.yarıya KADAR idare edemez kırmızıyı görür,rodegala penaltı yaptırır,hoca yine texserayı almaz,belki hasanı 95 dak oynatır,etsaz huseyine 1 dak fırsat vermez,ademi kurtarıcı olarak görür,seyirci yönetimi istafaya davet eder hocayıda tabi,taraftarın gazıyla atıf,burhan beykan vitesi büyültür zorla yeneriz ,[/b]

Murad_Kelleci58 24.04.2016 20:07

Tek ihtimal var, oda kazanmak.. Başkaca bir sonuç az olan umutlarımızıda bitirir..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46.