SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39927)

kkemal58 07.05.2016 14:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

İkinci yarı yürekli oyunundan dolayı takımımızı kutluyorum. Boye, Aatıf ve Yiğit i ayrıca kutluyorum

noname87 07.05.2016 14:07

Başından beri oynamamız kadro değişiklikler sonrası oluştu. Tanase,Kabze 11'e almayacaksın bu takımın forveti Texiara kötü oynasa da böyle iyi oynasa da böyle.

Has Sivas`li 07.05.2016 14:07

[B]Bakkal'a RAĞMEN kazandık:mad::mad::mad:
Başka lafa gerek yok![/B]

mühendisburak58 07.05.2016 14:08

Akhisar kazanmalı mutlaka 1 puan bile alırsa kayseri işimiz yaş ayrıca Gaziantep Eskişehir maçını kimin kazanması işimize gelir bilmiyorum

furky.b 07.05.2016 14:08

Gecen hafta kacan 3 puana mi üzülürsün? Son dakikalarda yedigimiz beraberlik gollerinemi uzulursun, o biraktigimiz son dkklarda 2 puanlarin degeri simdi daha cok anlasiliyor. Ligde kalmamizi mucizeye bagliyorum ben. Kayseriyi haftaya yensek bile son macimiz sampionluk mucadelesi veren Fenerbahce.. Cok zor ama cikmayan candan umit kesilmez..

adres58 07.05.2016 14:09

[QUOTE=Ferhat06;974923]Maçı seyretmekten sıkıldım zapping yaparken Aspor'da goool Atıf dedi.Atıf yine bencilliğini yaptı Beykan'a pas vermedi.
Bu oyun Kayseri'de yetmez,çok kötüyüz.Kayseri trenle 8 saat otobüsle 4 saat.Bekle Kayseri geliyoruuh.[/QUOTE]

O maça bizim taraftarı sokmayacaklar. Ahanda buraya yazıyorum...

adres58 07.05.2016 14:10

[QUOTE=furky.b;974930]Gecen hafta kacan 3 puana mi üzülürsün? Son dakikalarda yedigimiz beraberlik gollerinemi uzulursun, o biraktigimiz son dkklarda 2 puanlarin degeri simdi daha cok anlasiliyor. Ligde kalmamizi mucizeye bagliyorum ben. Kayseriyi haftaya yensek bile son macimiz sampionluk mucadelesi veren Fenerbahce.. Cok zor ama cikmayan candan umit kesilmez..[/QUOTE]

Biz Kayseriyi alalım Kayseride Eskişehirde maçlarını alamasın kafi...

ihtiyar yiğido 07.05.2016 14:12

[B][I]Tatmin edici bir oyun olmasa da, galibiyet güzel. bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için son iki maçımızı da kazanmamız lazım, aynı zamanda rakiplerimizin kaybetmesi lazım. Ne diyelim ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
İNŞALLAH bir mucize gerçekleşir de yeni stadyumda, Süper lig maçlarına devam ederiz. [/I][/B]

karamik 07.05.2016 14:12

Haftaya Kayseri'yi yenersek ligteyiz bakacağız kim kimi koparıyor kendi payının a........ m :)

adres58 07.05.2016 14:13

Burhan Eşere

John Boye'a

Yiğit İncedemire

ve Aatıfa bu galibiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56.