![]() |
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı.
[QUOTE=çorluluyiğido;977262][FONT="Arial Black"]iyi bonservis bedeliyle takımın transferde ne yaptığı ortada boş yaşlı adamları alırlar.en azından birkaç tane genç alınsın da dengelensin.pttde hakan gibi ramazan gibi adamları zor bulursun....:)[/FONT][/QUOTE]
Hakan geçen sene Ptt'de oynadı. Ben de seyrettim:) Ptt Ligi küçümsenecek bir lig değil. Küçümseyenler daha alt liglerde şimdi:) Herkesin bir futbol görüşü var, önemli olan saygı duyabilmek. |
Beykan + Uygar'ı versin üstüne de 2 M verirlerse yeter ..
|
50sekiz seninle birçok konuda benzer düşünüyoruz ama son mesajını ben pek ihtimal dahilind görmüyorum. Neden diyecek olursan eğer diğer takımların adı kullanılıp Aatıf'ın ismi gündemde tutulmaya çalışılsaydı Konya, Osmanlı gibi takımlar yerine yurt dışı takımlar veya Galatasaray falan daha çok dillendirilirdi gibime geliyor.
Üstelik sen Aatıf'ın 3 milyon euro gibi bir bedel karşılığı bonservisinin verildiğini tahmin etmişsin ama ben o kadar alınacağını sanmıyorum. Hatta eğer 2 milyon eurodan fazla bir bonservis bedeli kazanılmışsa bence iyi bir başarıdır. Tabi bu konuyla ilgili çok bilgi sahibi olamayabiliriz muhtemelen. [QUOTE=badof58;977265]Beykan + Uygar'ı versin üstüne de 2 M verirlerse yeter ..[/QUOTE] Üstad bildiğim kadarıyla Beykan'ın 2 sene daha kiralık sözleşmesi var. Sonra da hakları bizde. Niye böyle uzun süreli kiralama yapıldı derseniz onu çok düşünmeye gerek yok :) |
Gideceği en iyi kulüplerden bir tanesi ona yeni heyecan verecektir. Başarı derseniz orda da göstereceğinden eminim. Sivasspor için peşin para mı oyuncu mu söylüyorlar. Oyuncu+para da olur. Sadece para da olur. Bence iki tarafta kazanacağı bir anlaşma yapmış. Fenerbahçe dışında Osmanlı ve Beşiktaş'a gitmesini isterdim. Hayırlı uğurlu olsun. Ha bi de bir daha Trabzon başlığı açmayın canınızı yerim. İnsanın yüreği hopluyor. Bize normal bir düşmanlık bile yapmayan kancık Trabzona gitmesini istemem.
|
Trabzospor ve Konyaspor'a gitmesin de,kime giderse gitsin.
|
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı
Fenerin gazetecileri suskun.
Ne dogruluyorlar ne yalanliyorlar. Sadece Aspor oldu bitti haberleri yapiyor. Zaten Ilker Yagcioglu'da Aspor'da calisiyor.. |
[QUOTE=50sekiz;977277]Fenerin gazetecileri suskun.
Ne dogruluyorlar ne yalanliyorlar. Sadece Aspor oldu bitti haberleri yapiyor. Zaten Ilker Yagcioglu'da Aspor'da calisiyor..[/QUOTE] Evet haklısın yaprak kımıldamıyor .Ne orada nede bizim tarafta... ;) Pazartesi olumlu yada olumsuz bir gelişme olabilirmiş. |
kamuoyunun nabzini yokluyor olabilirler.
medya transfere olumlu bakiyor ama fb taraftarlari yari-yari gibi |
Fenerin genç oyuncuları çok iyi bizde iş yapar uygar vs umarım gelecekse onlar gelir. Tabii aatıf gidecekse 2.5 3 civarında para iyidir. En az 2 yada 3 de takas 1 ı kiralikta olur :)
|
Atıff, güzel bir fiyata ts hariç kime giderse gitsin. Sayesinde PTT ligini finanse ederiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:57. |