![]() |
Cevap: Adamlar kalır...
[FONT="Arial Black"][I]kiralık giden fatih çıplak,hakan arslan,musa sinan yılmazer takımda kalıyor.(m.aateş)[/I][/FONT]
|
setkus 1 yıl daha SİVASSPORLU(mateş)
|
[QUOTE=çorluluyiğido;977617][FONT="Arial Black"][I]kiralık giden fatih çıplak,hakan arslan,musa sinan yılmazer takımda kalıyor.(m.aateş)[/I][/FONT][/QUOTE]
Hakan Arslan bu yıl ki en iyi transferlerimizden biri olacak..çok sevindim takıma dönmesine |
Keşke ibrahim gönderilip yerine genç bir futbolcu alınsaydı takımda kalması bence saçma olmuş
|
[QUOTE=SenSetik;977621]Hakan Arslan bu yıl ki en iyi transferlerimizden biri olacak..çok sevindim takıma dönmesine[/QUOTE]
şuanki takımdaki atıf hariç en yüksek piyasa değeri olan oyuncu hakan arslan.yaşı da 27.bu sezon gole katkısı çok iyi.ayrıca sivas belediyeden aykut 22 yaşında bu sezon 12 asistle oynamış.takımda iyi bir yedek olabilir.raket gibi sol ayağını kullanıyor |
Ben sahsen istemedigim bi durum süperligde aldigin paranin 4 de 1 ine imza attiysan sana helal olsun derim saygi duyarim aksi durumlarda yönetime kizarim.
|
Aman he simdi oldu. Ben de sen gidersen ptt'den de düseriz diye korkuyordum. Fedakarlik edip kalcan ya süper lige kesin cikariz artik. Tövbe tövbe...
Zaten bitmene yakin zamanda geldin. Bu sene cok oynamadin ama oynadigin bircok macta yaktin da bizi. Ben her oyuna girisinde bi eyvaaah cekmisimdir ki ya adam kacirdin ya da penalti yaptirdin. Tamam illa ki emek veriyorsun ama karsiligini da aliyorsun. Sanki teklif üstüne teklif var da kendisine buna ragmen bizde kaliyormus havasi vermenin alemi yok. Fedakarlik yapabilecek tek kisi Aatif ama kimse de adama giderse kizmaz. Üst düzey oynamak hakki. Diger tüm oyuncular zaten süper lig ile ptt arasi seviyede. Kendimizi kandirmayalim ve kandirtmayalim. ESAS OLAN SIVASSPOR ISIMLER TEFERRUATTIR!!! |
***BÜYÜK kaptan
|
Arkadaslar lutfen bana su an sivassporun guncel kadrosunu soyleyebilirmisiniz kim kalacak?
|
[B]STOPER mevkine adam aramaya gerek yok,eski oyuncumuz karim saidi boşta ,uygun fiyata gelir,bu lig için yeterli kalitede oyuncudur kendisi,topu oyuna iyi sokan stopere ihtiyacımız var,bunu karim saidi çok güzel yapıyordu,yaşıda stoper için çok değil, 33 yaşında,çoluk çocukla uğraşmaya gerek yok,takımı bilen,şehri bilen,bizi bu sezon şampiyon yapacak tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var,ibrahimde busezon çok hatalar yaptı,belki onun yüzünden kaybettiğimiz puanlarla ligden düştük,ancak ptt lige baktığımızda pekde öyle göze çarpan bi stoper yok,ibrahim bu lig için yeterlidir,eğer j.boye giderse yerine karim saidi uygundur,içimden geçen şudur ,kaleci ve defans aynen korunmalıdır,omaride,j.boyede,ibrahimde kalmalıdır diye düşünüyorum,[b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |