SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "Süper Lig’e çıkmak isteyen bir takımız" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=40023)

34MUAMMER58 14.07.2016 19:56

Cevap: "Süper Lig’e çıkmak isteyen bir takımız"

[B]Hernekadar ptt ligi 12 yıldır pek takip etmesemde,sivasspor ptt ligine fazla takım,belki Göztepe,adana ds ,Eskişehir iyi transferler yapıyor olabilir,diğer takımların hepsi sorunlu,yanii sivasspor kaliteli oyuncu grubuyla ,bu ligde şampiyonluğun en güçlü adayıdır,osman hocaya gelince,işini ciddiye alıyor
,takımı ,bu ligdeki oyuncuları ve takımları tanıyor,süperlige birkaç takım çıkartmış,yine çıkartabilir,sivasspor yönetimide ,hem futbolcular için hemde hocalar için üzümlü kek ,yönetimle sıkıntı yaşamaz inşallah,sergen gibi oyuncularla dalaşmaz,beykanı küstürmez,göreceğiz bakalım nasıl futbol oynatacak,ben başarılar diliyorum,iyi oyundan ziyade sonuca yönelik oynatmasını bekliyorum,süper ligde iyi oynadıkta noldu,trabzonu elimizden şansı kurtardı,eskişehiri şansı kurtardı ,iyi oynaya oynaya düştük,kimse helal be sivasspor iyioynuyordu demedi ,ohhhhhhhh şikeciler düştü dedi sevindiler,,süperligden düşmemizin enbüyük nedeni forvetsizlik ,hocada bunun bilincinde,alınacak oyuncu biraz paraya kıyıp kaliteli,hızlı,golcü,güçlü ve fizikli forvet olmalı,ordan burdan ne üdüğü bellisiz çoluk çocukla olmaz .[/b]

B.DUMANLI 14.07.2016 21:27

Günahiyla sevabiyla bir sezonu geride biraktik ve bunun sonucunda hakettigimiz bir sonla küme düstük.
Bu küme düsmeyi biz yillarca süperligde yasadik ve yanlis oyuncu secimleri ve hoca secimi ile sonumuzu hazirladik.
Hersey geride kaldi bu önümüzdeki sezon cok önemli.Sayet cikamazsak hem seyircide hemde yönetimde cözülmeler baslar.
Sivasspor sayesinde esnafin yüzü gülmüs ve Sivas ic pazari canlanmisti.PTT liginde bunlari yasamak tabiki cok zor olacak.Süperligdeki yayin haklarindan esksik bir Sivasspor olacak.
Taraftar sehrinin takimina sahip cikmaz Digitürk den diger takimlarin maclarini seyretrmeye devam edecek olursa o vakit vay halimize.
Yeni yapilan stadyumun degerini bilip bu takima sahip cikilsaydi bugün bunlari konusmuyor olacaktik.
Ligde kalan bir Kayseri,Rize ve G.Antep süperligi haketmismiydide biz kume düstük.
Ne pahasina olursa olsun yönetim bu sezon aldigi oyuncularla umarim süperlige tekrardan merhaba der,aksi taktirde tarihin tozlu yapraklarinda yerimizi aliriz.
Istemek sadece yetmiyor yetenekli oyuncularla ancak gayeye ulasilir bu zaten herkezce bilinen birsey.
Önemli olan gücünü diger takimlara hissettireceksin senden cekinecekler,gerek takimda kalan ve süperlig tecrübesi olan oyuncular,gerekse yenilerin karisimi ile belirli bir cizgi yakalanabilirse basari gelir.Bunu basaramazsak cok zor isimiz...
Allah yardimcimiz olsun...

Dark Force 15.07.2016 00:08

İnşallah başarılı olursun osman hoca

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23.