![]() |
Cevap: Sivasspor - Tokatspor Maçı
Foto paylasimi yaparmisiniz maca giden YIGIDOLAR
|
Golcü şart oğlu şart..
|
Birde bugün ki hakemi görünce, özellikle Mecnun Başkan'nın federasyon üzerinde gerekli baskıları yapması gerekli ve lobi yapıp, hakkımızın yenmemesi adına şimdiden gerekli adımları atmalıdır..
|
İlk yarıdaki takım yavaş oynuyor ve çok ya pas yapıyordu.. İkinci yarıdaki takım daha dinamik ve dikine oynuyor
|
forvet ve 10 numara kesinlikle şart.bu oyunla şampiyonluk çok zor hayal kurmaya gerek yok.takım hücum anlamında büyük sıkıntı çekti hemde tokatspora karşı.diğer ptt takımlarının maçlarını izlediğimde işimizi çoooook zor....kadroya güvenmeyin.oyunu yönlendiren,organize eden atıf gibi bir oyuncu yok.takım tıkanıp kalıyor.hızlı bir oyuncu şart
|
Adem ve kaleci KoFcan bu takıma büyük yük, Setkus'u çok arayacağız şimdiden belli oluyor.
kaleci KoFcan her zaman ki gibi olduğu yerde donup kalıyor, resim çekiyor, refleks diye bir şey yok adamda .. |
[QUOTE=35gürün58;978905]Adem ve kaleci KoFcan bu takıma büyük yük, Setkus'u çok arayacağız şimdiden belli oluyor.
kaleci KoFcan her zaman ki gibi olduğu yerde donup kalıyor, resim çekiyor, refleks diye bir şey yok adamda ..[/QUOTE] Zamanında çok dedim bu takimin Setkusa ihtiyaci var diye.Ama artik is isten geçti ve Setkus gitti.İnşallah tolgahan iyi çıkar yoksa isimiz çok zor. |
maç 3-1 bitti ama ben sivassporda lige hazır bir görüntü görmedim. Öncelikle güven veren bir kaleci lazım. Refleksi olan ve oyunu okuyabilen bir kaleci. Rakip takımın tek şutu gol olabiliyorsa kaleciler açısından bu çok düşündürücü.
2. Orta sahada oyunu yönlendirebilecek, sıkışan oyunu açabilecek bir maestro lazım.3 Gol vuruşu özelliği olan bir forvet şart. Eğer senin takımının forvetleri sıradan takımlara gol atamıyorsa ptt liğinde hiç gol atamaz. Kanat oyuncuları hızlı hucuma çıkmayı öğrenmeli. Kanatta musa sinanda israr edilmeli. Burhan birşeyler yapmaya çalışıyor ama bencil ve yetersiz. Geçen seneki atıf'ın bencilliği burhana sirayet etmiş. Orta yapan oyuncular ezbere dediğimiz orta yı bile yapamıyorlar. Dağlara taşlara orta yapıyorlar. Hocanın tüm takıma hucum varyasyonları yaptırması lazım. Oyun düzeni yok. kim ne oynadığını bilmiyor. Dönen toplara şut atabilecek çalışmalar yapılması lazım. Takım da şut atan oyuncu yok. Beykanın daha çok sorumluluk alması gerekir. Hazır gördüğüm oyuncular, hakan aslan, boy, umari, kerim, musa sinan biraz ziya. Bu oyun anlayışı ve bu futbolcularla galibiyet almamız hayaldir. Acilen kaleci, golcü ve oyun kurucu lazım. :):) |
Gözüme çarpan en etsikiz oyuncu galip di çok tip ezgi forvet arkası transferi şart bence
|
benim gözüme çarpan en etkili isim yiğit incedemirdi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |