![]() |
Cevap: ANNELERİMİZ KOLUMUZ KANADIMIZ
Bütün yiğido kardeşlerime teşekkür ediyorum ...ALLAH (cc)hepinizden razı olsun ...varolun
|
[QUOTE=migroArmis;978881]Sevgili Kardeşlerim;
Uzun bir süredir foruma iştirak edememekle birlikte siz değerli kardeşlerimizden ve Sivassporumuzdanda uzak kaldık... Geçmiştede bunu yaşamıştık ama bu sefer neden, ne ligin ara verilmesi nede işlerimdi...Ben aylar süren yoğun bakım tedavilerinden sonra sevgili ANNEMİ ebediyete uğurladım... Acısını anlatamam... Annelerimizin Babalarımızın hayır dualarını almamız dileği ile...[/QUOTE] başınız saolsun,mekanı cennet olsun |
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.
|
Başın sağolsun ALLAH mekanını CENNET etsin...
|
Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin,geride kalanlarına sabırlar ihsan etsin, bizlerede imanlı bir şekilde ölmeyi nasip etsin amin
|
Kardeş validenize Allah'dan Rahmet, size ve yakınlarınıza sabırlar dilerim.
|
[B]Mekanı Cennet olsun kardeşim...
Allah Rahmeti ile muamele eylesin... Sizlerede Rabbim sabır versin... (Acısını da sancısını da bilenlerdeniz)[/B] |
Kardeşim annemizin mekanı cennet olsun. İnsan kaç yaşında olursa olsun annesinin yanında huzur buluyor. Allah sana sabırlar versin
|
Mekanı cennet, yattığı yer nur olsun .Başınız sağolsun gardaş
|
[B]Allah rahmet eylesin .Mekanı cennet olsun. Sizlere de sabır ve metanet diliyorum.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:36. |