|  | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI [B]bence 0-0 eger öle olmazsa 1-0 yenılırız :rolleyes: [/B] | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI V.MANİSA:1 SİVASSPOR:2 | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI [B]nedense hep tahminlerimizi sivasa veriyoruz tahminlerimizi sivaslı oarakmı sivasspora veriyoruz  lütfen taraftar olarak tahmin yapalım sivaslı olarak değil[/B] | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI MANİSANIN ÇIKIŞI ORTADA BİZİM DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM BU FUTBOLLA ZOR ONLAR JETLE GELİYOR BİZ HALA YAYAYIZ  BENİM TAHMİNİM V.MANİSA:3 SİVASSPOR:1 İNŞAALLAH YANILAN BEN OLURUM | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI [COLOR="Red"]yaptığımız tahminlere bakıyorum nedense sivasspora veriyoruz  sivaslı olarak değilde taraftar olarak yorum yapsak daha güzel olur bence[/COLOR] | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI [B][I]SİVASIMMMM:2 V.MANISA:1[/I][/B] | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI V.Manisaspor 1 Sivasspor 2 | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI manisanın  hücum gücü  çok kuvvetli manisa 3 SİVASSPOR 0 | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI tahminim: v.manisaspor:0 sivasspor :2 | 
| 
 -->: V. Manisaspor/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI veste 3 sivasspor -1:confused: | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30. |