SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİVASSPOR-BURSASPOR maçı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=413)

wrongway 10.03.2005 09:19

her zaman bırlık her zaman beraberlık yeterkı bırlıgı bozmıyalım allahın izniyle her işi hallederız

Kaptan-58 10.03.2005 09:20

KOCAELİ MAÇINA MALESEF BAZI AİLEVİ VE İŞ YERİ SORUNLARI YÜZÜNDEN BENDE GİDEMEDİM. BU YÜZDEN TÜM YİĞİDOLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM..... :oops:

AMA BURSA MAÇINDA SİVASSPORUN ASIL TARAFTARINI HERKES GÖRECEK BUNUDA İDDİA EDİYORUM...

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK....

[email]ist_58genclik_34@hotmail.com[/email]

wrongway 10.03.2005 09:30

duşunmek yapmanın yarısıdır bunuda yapacagımıza ınanıyorum boşuna demıyoruz 4.buyk takım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ForzaSivas 10.03.2005 10:15

[size=7][color=red][b]orda burda şurdadır şurda burda ordadır Sivasspor nerdeyse YENİÇERİ ordadır.[/b][/color][/size]

xsafari 10.03.2005 11:02

arkadaşlar ben bursada yaşayan bir hemşerinizim inşallah maçı kazanırız,ama bursa medyası macı bir çıkış ve dönum maçı olarak görüyorlar bursada sivassporun işi gercek ten çok zor .adamlar maça kendilerini biliyor. bir de bizde biraz rehavet başladı gibi me geliyor . yorumlarıma kızmayın inşallah kazanırız .. bizsde bursa sivaslilar derneği olarak maça gideceğiz inşallah güzümüz güler ........yanliz şimdiden o güzelim şehri birinci lige hazırlayın..... :!:

1967_DERNEK_10UR 10.03.2005 12:25

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Arkadaslar bu maçta Sivasspor taraftarının nasıl bir taraftar oldugunu herkese gösterelim...Ha birde ricam var dünde başka bir formda yazmıştım lütfen maça çekirdek yiyen veya çekirdek yeme amacı olan yiğidolar gelmesin maç günü pikniğe falan gitsinler.Biz takımımızı koçlar gibi destekleriz...[/i][/b][/size][/quote]serhat abi ye katılıyorum çekirdek yiyecek olanlar şimdiden gelmeyin.bize harbi taraftar lazım

serrkann58 10.03.2005 12:25

Bursa bu hafta erciyese yenilirse işi çok zorlaşıcak eger yenerse bizim maç çok zor geçecek içimden beraberlik geçiyor ama inşallah maçı alırız.. bizim için ksk maçı çok daha önemli kendi sahamızda oynuyoruz taraftar baskısını ksk lı futbolculara hissetirelim maçı alalım hepinize sevgiler SAYGILAR..... HEP DESTEK TAM DESTEK

puar 10.03.2005 12:30

[quote=xsafari]arkadaşlar ben bursada yaşayan bir hemşerinizim inşallah maçı kazanırız,ama bursa medyası macı bir çıkış ve dönum maçı olarak görüyorlar bursada sivassporun işi gercek ten çok zor .adamlar maça kendilerini biliyor. bir de bizde biraz rehavet başladı gibi me geliyor . yorumlarıma kızmayın inşallah kazanırız .. bizsde bursa sivaslilar derneği olarak maça gideceğiz inşallah güzümüz güler ........yanliz şimdiden o güzelim şehri birinci lige hazırlayın..... :!:[/quote]

çok karamsarsın be gardas...biz bursadan 3 gömlek üsütünüz...kolay olmayacak ama yenecez..ben inanıyorum...sizde maca gelirsiniz herhalde

puar 10.03.2005 12:32

[quote=serrkann58]Bursa bu hafta erciyese yenilirse işi çok zorlaşıcak eger yenerse bizim maç çok zor geçecek içimden beraberlik geçiyor ama inşallah maçı alırız.. bizim için ksk maçı çok daha önemli kendi sahamızda oynuyoruz taraftar baskısını ksk lı futbolculara hissetirelim maçı alalım hepinize sevgiler SAYGILAR..... HEP DESTEK TAM DESTEK[/quote]

dedin gibi karşıyakayı yenelimde.. sonra bursayıda yeneriz

V1CT0RY 10.03.2005 12:32

kolay maç deil.ilk önce karşıyaka maçını düşünmemiz lazım.ksk maçına göre bu maç skorunun deişeceğine inanıyorum.buyuk ihtimal beraberlik olcak 1-1

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45.