![]() |
Ermenilerin öldürdüğü Türklere site
20. yüzyılda Ermeni çeteleri tarafından 1 milyon Türk'ün öldürüldüğünü belirten bir internet sitesi, herkesi sanal anıta bir sanal karanfil koymaya davet ediliyor. 31 Aralık 2005 11:54 "Bir asırlık sessizlik', 'Unutulan 1 milyon' ve 'Ermeniler cinayetlerini hala inkar ediyor' başlıkları atılan "http://memorial.imprescriptible.us/index.php" adresindeki sitede, "Doğu Anadolu'dan (1914-1922) Azerbaycan'a (1988-1994) Ermeniler toplu katliamlar gerçekleştirdiler. Bir milyondan fazla kişinin ölümüne sebep oldular. Bu inkar edilen soykırımların mezarsız ve unutulan mağdurları için bu Sanal Anıtı onların anısına gerçekleştirdik. Bu anıt ayrıca Ermeni terörizminin (1975-1985) bütün mağdurlarına da ithaf ediliyor. Ermeni terörizminde Avrupa ve ABD'de masum insanların kanı döküldü" ifadelerine yer veriliyor. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olarak hazırlanan internet sitesinde ayrıca "Adınızı yazın ve unutulan mağdurların anısına siz de bir çiçek bırakın. Hep birlikte haydi sessizliği bozalım. Böylece hatıralar canlı kalır" çağrısı yapılıyor. BİR KARANFİLDE BİZ KOYALIM !!!!!!!!! [url]http://memorial.imprescriptible.us/index.php[/url] |
yabanci oyuncu almayalim, altyapimizdan genc futbocularimizi oynatalim!
o gelen yabancilarin türkiye milli takimina bir katkisi yok! |
baskan dedigin boyle olur iste
|
[B][COLOR="Red"]simdi baskan olayı sıpppp diye cözer :D[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Blue"]BAŞKAN İŞİNİ BİLİR ... ODEVREYE GİRDİYSE SİVASSPORUN ALAMIYCAĞI FUTBOLCU YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ELİŞNE SAĞLIK BAŞKANIM..[/COLOR]
|
İnşallah gündemi sarsacak bir isim kazandıracaklar,birazda ses getirmeli.
|
SİZ BİLİYOSUNUZ BEN BİLMİYORUM
|
İnşallah Mecnun Başkan,transfer sorununa zamanında ve yerinde bir futbolcuyla son noktayı koyacaktır.
|
[QUOTE=yasin_kangal]SİZ BİLİYOSUNUZ BEN BİLMİYORUM[/QUOTE]
Neyi gardaş ben anlamadım,keşke biraz daha detaylı yazsaydın. |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Başkanımız yıllardır futbol camiasının içinde ve başarılı bir transfer dönemi geçireceğiz...İnşallah takıma yararlı oyuncuları başkanımız kazandıracaktır....Transfer yetkisinin ona verilmesi büyük bir kazanç....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |