![]() |
gardas dün site olduğum halde sohbet etmek tanışmak kismet olmadı..ama kendiisi süper bir kişilkik..allahın izniyle istanbulda sarıyer macında tanışağız...1.5 milyon sivaslı şampiyon takımını bekleyecek
|
İSMAİL HOCAMIZ gerçekten çok büyük işler başardı fenerbahçe oynarkende çok severdim takımı için canla başla tekmeye kafa koyacak kadar yüreklidir.inşallah süper lige çıkıncıda onunla yola devam edicez tribünlerin ooooooo arap ismail diye bagırmalarını hatırlıyorum kulaklarımda İSMAİL HOCAM seni çok SEVİYORUM
|
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.HOCAMIZLA BENDE KONUŞMAK İSTERDİM.çüNKÜ O BANA GÖRE TÜM SİVASLININ SEVGİSİNİ KAZANMIŞTIR.fUTBOLCULUĞU GİBİ ANTRENÖRLÜĞÜ DE MUHTEŞEM.BEN SENE BAŞINDAN BU YANA HEP SÖYLÜYORUM.OYUNU İYİ OKUYAN YERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN ADALETLİ ÇALIŞKAN VE ÇOK HIRSLI BİR KİŞİLİĞE SAHİP.ELİMİZDEN GELENİ YAPIP SÜPERLİGDEDE ONUNLA YOLA DEVAM ETMELİYİZ.FUTBOLCULARDAN BİLE ÖNCE ONUNLA ANLAŞMALIYIZ.YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ SİVASLIYIM DİYEN HERKES GEREKEN YARDIMI YAPMALI.FORMA SATIŞI ,SİVASSPOR ANAHTARLIK V.B. SATIŞLARA BAŞLAYIP GEREKEN MADDİ YARDIMI SAĞLAMALIYIZ.
|
[quote=CAGLAYAN][quote=ergin]Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!![/quote][/quote] Teşekkürlerimi sunuyorum ÇAĞLAYAN kardeşim,hocamız daha iyi övgülere layık bir insan,benim naçizane fikirlerim bu... Saygı ve selamlarımla... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
sivaslıyada bu yakışır...kendisi taktire şahan birisidir...hocamızı süper ligdece başında görmek istiyoruz.
|
[color=red][size=6]Allah yardimcisi olsun[/size][/color]
[color=red][size=7]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
çok kaliteli, çok azimli ve profesyonel hoca süper lige çıktığımızda das bizi büyük başarılara koşturacaktır eminim.
|
SELAM YİĞİDOLAR BEN BU TOPİCİ AÇARKEN İSMAİL HOCAMIZA DAHA FAZLA ÖNEM VERİLİYOR SANIYORDUM,AMA ÖYLE GÖRÜNMÜYOR HOCAMIZ BURAYI OKURSA ÜZÜLMEZMİ.EMİNİM HERKES ONU ÇOK SEVİYOR AMA OKUDUKTAN SONRA HEM BURAYI HEMDE DİĞER KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZSANIZ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ.
LÜTFEN FORMLARA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN. |
IMPARATORLA Gurur duyuyoruz
|
[size=6][/size] kendisinin FENERBAHÇE gibi türkiyenin en büyük klubünden gelmiş olması zaten onun kalitesini göster miyor mu ?....
Yani bunu tartışmaya hiç ama hiç gerek yok... Kişiliği ilede zaten dillerde.., Hocamıza başarılarının devamını dilerim.. Umarım süper ligdede başarıları devam eder.. uzaklardan can.....[/i][/quote] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20. |