![]() |
[QUOTE=agca58]VAY BİZİM DAVULCU(HÜSEYİN, EN ALTTAKİ RESİM) BİLE ÜNİYİĞİDOLARA ÜYE OLMUŞ..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞLAR.. AMA BU ÜNİYİĞİDOLARA GÜZEL Bİ LOGO LAZIM..[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]LOGO TASARIMINI AYHAN YAPACAK.HEMDE ÇOK GÜZEL BİR LOGO OLACAK[/I][/CENTER][/COLOR][COLOR="Red"][CENTER][I]..KOLPADAN FARKIMIZ OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR] |
[B]hadi hayırlısı ALLAH utandırmasın her şey SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/B]
|
[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]SULEYMAN KARDEŞİMİ TEBRİK EDİYORUM...SİVASSPORUMUZ İÇİN GÖSTERDİĞİ BU EMEK VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI KENDISINE MINNETTARIZ...[/FONT][/B][/COLOR][B][FONT="Comic Sans MS"]ALLAH UTANDIRMASIN GARDAŞ !!![/FONT][/B]
|
üni-yiğidolar sivassporumuza hayırlı olsun...
lis67 den sonra üniyiğidolar67 de kuruldu... sivastaki ilk maçta 67 dernek çatısı altında süper bir show yapacağınızı umuyorum.. |
Üni1967
ÜNIVERSITELI GENCLERI KUTLARIM
-------------------------------------------------------------------------------- Sivasspor taraftarının gelecegi ve organize açısından zamanında yapılan en önemli calışmalardan biri daha başlatılmıstır. 1967 Taraftarlar Derneginin yapmiş oldugu bu güzel organizeden dolayi kendilerini tebrik ediyorum. Üniversiteli arkadaşlara tribün kültürü, sevgisi ve saygı ortamını ögrenmeleri acısından önemli bir adım atılmıstır. Üni1967`nin baskanı secilen Süleyman ALPARSLAN gardasımızıda kutluyorum. Liseli ve Üniverseli gençlerinde desteğiyle tribünlere taze kan gelecektir. Iyi organize edildigi takdirde güzel işler yapılacagından eminim. Sivasspor`umuzun süperlige renk getirdigi gibi, sizde tribünlere abilerinizde birlikte renk katacaksınız. Sivasspor taraftarı olarak elele vererek, Türkiye`de ki trübün kültürüne renk getirmek ve örnek taraftar olmak icin buradayiz. Biz „Spor, Sevgi, Bariş ve Kardeşliktir“ sözüne tum kalbimizle inanıyoruz. Birlik oldugumuz sürece yapamayacagiz şeyler yoktur. Biz SivasSpor.com olarak elimizden gelen destegi her zaman sonuna kadar vermeye hazırız. |
[QUOTE=RüStüElmaS]ÜNIVERSITELI GENCLERI KUTLARIM
-------------------------------------------------------------------------------- Sivasspor taraftarının gelecegi ve organize açısından zamanında yapılan en önemli calışmalardan biri daha başlatılmıstır. 1967 Taraftarlar Derneginin yapmiş oldugu bu güzel organizeden dolayi kendilerini tebrik ediyorum. Üniversiteli arkadaşlara tribün kültürü, sevgisi ve saygı ortamını ögrenmeleri acısından önemli bir adım atılmıstır. Üni1967`nin baskanı secilen Ugur gardasımızıda kutluyorum. Liseli ve Üniverseli gençlerinde desteğiyle tribünlere taze kan gelecektir. Iyi organize edildigi takdirde güzel işler yapılacagından eminim. Sivasspor`umuzun süperlige renk getirdigi gibi, sizde tribünlere abilerinizde birlikte renk katacaksınız. Sivasspor taraftarı olarak elele vererek, Türkiye`de ki trübün kültürüne renk getirmek ve örnek taraftar olmak icin buradayiz. Biz „Spor, Sevgi, Bariş ve Kardeşliktir“ sözüne tum kalbimizle inanıyoruz. Birlik oldugumuz sürece yapamayacagiz şeyler yoktur. Biz SivasSpor.com olarak elimizden gelen destegi her zaman sonuna kadar vermeye hazırız.[/QUOTE] HAKLISIN GARDAŞ BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR BİRLİK BERABERLİK OLMALIYIZ |
......................
[COLOR="Blue"][B][QUOTE=RüStüElmaS]ÜNIVERSITELI GENCLERI KUTLARIM
-------------------------------------------------------------------------------- Sivasspor taraftarının gelecegi ve organize açısından zamanında yapılan en önemli calışmalardan biri daha başlatılmıstır. 1967 Taraftarlar Derneginin yapmiş oldugu bu güzel organizeden dolayi kendilerini tebrik ediyorum. Üniversiteli arkadaşlara tribün kültürü, sevgisi ve saygı ortamını ögrenmeleri acısından önemli bir adım atılmıstır. Üni1967`nin baskanı secilen Ugur gardasımızıda kutluyorum. Liseli ve Üniverseli gençlerinde desteğiyle tribünlere taze kan gelecektir. Iyi organize edildigi takdirde güzel işler yapılacagından eminim. Sivasspor`umuzun süperlige renk getirdigi gibi, sizde tribünlere abilerinizde birlikte renk katacaksınız. Sivasspor taraftarı olarak elele vererek, Türkiye`de ki trübün kültürüne renk getirmek ve örnek taraftar olmak icin buradayiz. Biz „Spor, Sevgi, Bariş ve Kardeşliktir“ sözüne tum kalbimizle inanıyoruz. Birlik oldugumuz sürece yapamayacagiz şeyler yoktur. Biz SivasSpor.com olarak elimizden gelen destegi her zaman sonuna kadar vermeye hazırız.[/QUOTE][/B][/COLOR] RÜŞTÜ ABİ ÇOK HAKLISIN... Seni bu duyarlı konuşman için kutlarım... KESKE HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNCE... |
HOSGELDINIZ ÜNİYİĞİDOLAR67
[B][CENTER]Buradan uniyigidolar67 kutluyorum bu güzel organizeyi hazirlayan 1967 Taraftarlar Dernegine ayrica tesekkürlerimizi iletiyoruz. Bu güzel calismalarindan dolayi basarilarinin devamini bekliyoruz. Böyle güzel bir dayanismayla elbetteki sivasspor ve sivassimiz kazanacaktir
Basarilar uniyigidolar67 allah yolunuzu acik etsin [/CENTER][/B] |
[B]Hayırlı uğurlu olsun....
Bende Üniyiğido sayılırım her ne kadar sivasta ikamet etmesemde... Herşey mükemmel gidiyor...[/B] |
[B][COLOR="Red"]UNIYİĞİDOLAR67[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]HAYIRLI UĞURLU OLSUN,,,[/B][/COLOR][B][COLOR="blue"]HERŞEY SİVAS İÇİN[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |