![]() |
[color=red][size=7][b]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HAYIRLI UGURLU OLSUN [/b][/size][/color] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
4000 üyemizi kutluyorum.
Biz bu gidisle bu sene sonuna varmaz insaallah, 10.000 üyemizede kavusuruz. Bu gidisle bizim sitemizin hizina kimse yaklasamayacaktir vede dünyanin en cok ziyaret edilen bir taraftar sitesine sahip olacagiz insaallah. Yigido20 isimli üyemiz, seninde yorumlarini sitemizde bekleriz. Gerisini mail veya mesaj yoluyla halledecegiz. Üyelerimizi gelismelerden haberdar edecegiz. |
[b] watana millete hayırlı vede uğurlu olsun[/b]
|
:lol: :lol:dörbinici üyeyi tebrik ederim :lol: :lol:
|
ara sıra böyle etkinlikler yapmak lazımmmm
|
hosbulduk ben buraya abimin sayesinde üye oldum size cok tesekkürler
|
[quote=yigido20]hosbulduk ben buraya abimin sayesinde üye oldum size cok tesekkürler[/quote]işte olay adam açıkladı...flaş flaş flaş..olay adam sitenin 4000 üyesi bi basın açıklamasıyla siteye nasıl üye olduğunu anlattı...
ABİM YAPTI evet olay adam sitemize abisinin sayesinde üye olduğunu söyledi..bakalım hediyeleri abisi elinden alıcakmı yoksa :o gelişmeleri yakından takip edioruz :D :D :P |
Bende aramiza katilan tüm yeni üyelerimize hos geldin diyorum,ve bence herkes üye olmakla beraber birer hediye almis oluyor.Cünkü böyle bir site
(SIVASSPOR.COM) hic bir yerde yoktur.Ne konusuyorum ki ben ,farkina en kisa zamanda kendiniz varacaksiniz zaten. |
[quote=türkçerap_yakup][quote=yigido20]hosbulduk ben buraya abimin sayesinde üye oldum size cok tesekkürler[/quote]işte olay adam açıkladı...flaş flaş flaş..olay adam sitenin 4000 üyesi bi basın açıklamasıyla siteye nasıl üye olduğunu anlattı...
ABİM YAPTI evet olay adam sitemize abisinin sayesinde üye olduğunu söyledi..bakalım hediyeleri abisi elinden alıcakmı yoksa :o gelişmeleri yakından takip edioruz :D :D :P[/quote] valla hic kusura bakmasin böyle kiymetli hediyeleri kendime saklayacagim |
[quote=kral58]ara sıra böyle etkinlikler yapmak lazımmmm[/quote]
evet evet arada bir jest güzel oluyo forum ve site renkleniyo..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |