![]() |
sen bilin gardaşım bizim sevgimizi kaybettin zaten iyi topçu olsan bu büyük camiya ya önce evet deyip sonra caymazdın.
Git şimdi.B.B.Ankara'da yedek bekle..... Paşa gönlün bilir. |
Bence ümit Aydın iyi ve bize yararı olacak bir futbolcuydu Gelmemesine üzüldüm
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]MOKUNU ÇIKARDI ..GELMEDİĞİ DAHA İYİ OLMUŞ...[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
GELMEZSEN GELME
AMANN ÇOK DA UMURUMUZDA SEN KİMSİN Kİ SİVAS I İSTEMİYORSUN.. ZATEN İSTİKRARSIZ 2 YILDA 4 KULÜP DEĞİŞTİREN OYUNCUYDU İYİ Kİ GELMİYORSUN SEVİNDİM... |
mikrop
sanki biz sivaslilar ne yapalim olmus birkez gelmesin onungibi futbolcular umarim futbol hayati hic bir zaman yolunu bizim güzelim memleketimize düsürmez onu sanki biz oyuncakiz seytan diyorki al eline sopayi döv esek sudan gelenece |
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]İYİ Kİ GELMEMİŞ..BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR..SİVAS'I BEĞENMEYEN TOPÇU YA İSTANBUL MU YARATALIM..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[COLOR="Blue"]ben her zaman söylerim formayı giymeden ilk 11 e girmeden geldiğine gelmediğine inanmam[/COLOR]
|
ÜMIT AYDIN GELMIYORRRRR
YIGIDOLAR AJANNSPOR A GÖRE ÜMIT AYDIN SIVASSPOR A GELMEK ISTEMEDIGI ICIN TRANSFER GERCEKLESMEMIS
NE DIYORSUNUZ BUNA ??? TRANSFER YAPAMADIK BANA GÖRE KIMLER ALINMALI |
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ HABERİNİ ALDIK..GELMESİN BOŞ VERİN.[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
HAKLISIN KENDI BILIR ANCAK IYI BIR FORVET LAZIM CÜNKÜ MEHMET YILDIZ GITTI BENCE COK YANLIS BIR KARARDI
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |