![]() |
Anderson ve Fransergıo yolcu gıbı
fransanın unlu klublerı nantes ve monaco andersona talıp oldu. ayrıca almanya 1. lıg takımlarından hamburg fransergıoyu almak ıcın harekete gectı.bun yanı sıra hayrettoınede uc buyukler ve marsılya talıp oldu
|
gene garip transferlerle paraları sokağa dökecekeler.
okan koç gittiği hangi takımda oyun oynamış. her yerde sorun çıkaran bir topçu. andersonun fransadan istendiğide hikaye bence. adamı brezilyada keşfedemediler de sivastamı keşfettiler. anderson iyi topçu kalmalı. |
Okan Koç madem iyi futbolcu, niye evliya çelebi gibi geziyor...
|
ANDERSON
ARKADAŞLAR ACİZANE GÖRÜŞÜM ANDERSON GİTMESİN CÜNKÜ COK KOŞUYOR RAKİR TAKIMIN DEFAS DÜZENİNİ BOZUYOR BİRDE İSTEDİĞİ PASLARDA DÜZĞÜN ATILDIĞI TAKTİRDE GOLUNU ATIYOR GİTMESİN GİDERSE ONUN YERİNİ DOLDURACAK GS DAN ÜMÜT KARANI ALALIM OCAKTA AYRILMAYI PİLANLIYOR.
|
Ne hayrettin gitsin nede anderson ikiside kaliteli oyuncu sadece bjk macinda kötü oynadi diye bir futbolcu gönderilmez tabiki bunu yönetim bizden daha iyi bilir
|
HER İKİSİNEDE YAZIK OLUR AMA PROFOSYENELLİK GEREĞİ GİDEBİLİRLER YÖNETİM YERİNE ÇOK ADAY BULUR MERAK ETMEYİN, BÜLENT UYGUNA GÜVENİM TAM NE YAPSA YERİDİR DOĞRUDUR
|
anderson geleceği olan bir futbolcu.
satılmaması iyi olur ancak satışından sivasspor kazanacaksa yerini doldurmamız zor olmaz. |
bence de anderson gitmesin tam tersi yanına yırtıcı kuvvetli ve bitirici adam alınmalı
|
selam
bence yönetim andersonu göndermemeli çünkü takımın golcüsü biraz daha takıma katkı yapar o giderse maf oluruz
|
ANDERSON BENCE GELECEĞİN GOLCÜSÜ OLACAKTIR!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:31. |