![]() |
[QUOTE=Imparator5834]CÜMLETEN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN NICE BAYRAMLARA.
ARKADASLAR ALLAH İZİN VERIRSE 04 KASIM CUMA GÜNÜ SAAT 21 30 DA İSTANBULDAN MACA GIDICEZ ALLAH İZİN VERİRSE 3 PUAN BİZİM OLUCAK. 4 EYLÜLDEN CIKIS YOKKKKK. BAYYYY.[/QUOTE] [B]yolunuz açık olsun... ben en azından ist.da beraber izlemek isterdim ancak sitede maç anlatımı olduğundan belli değil şu anda :([/B] |
GALİBA HERKEZ KADIKÖY DE İZLEMEK İSTİYOR.YER BELLİ İSE BELİRTİN GELELİM...
|
kerem
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ya kerem bende fikirtepede oturuyorum kadıköyde bir yerde macı izleyelim
he ne dersin benim adım cihan cevap yaz buda benim msn [/COLOR][/FONT][COLOR="Red"]cihan_maximus@hotmail.com[/COLOR] |
KADIKÖYDE İZLEYELİM HAYDİ
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]HAYDİ ARKADASLAR COGUMUZ KADIKÖYDEYİZGELİN BULUSALIM VE MACI BİRLİKTE İZLEYELİM HAYDİ HERKES CEVAP YAZSIN[/COLOR][/FONT]
|
KADIKÖYDE İZLEYELİM HAYDİ
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]KADIKÖYDE BULUSALIM HADİ[/COLOR][/FONT]
|
selam
arkadaşlar tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlarım maçı izleme şansımız ne kadar belli bilemem ama kalabalık bir grup olmamız lazım ve bu yüzden çoğunluk olması şart artı birde kadıköy gibi bir yerde buluşacağız bu bizim için büyük zevk olur ama kesin gelecekler ismini foruma yazdırsın sonra herhangi bir sorun çıkmasın istiyorum kadıköyde ortalığı şenlendirmek lazım hadi arkadaşlar organizasyon iyi olursa bende varım daveti geri çevirmem
KIRMIZI*BEYAZ*ŞAMPİYON*SİVAS x_burnley / imranlı58 / amerikalı |
buluşalım da kadıkoyde nerde onu ayarlayalım bide gelecekler bi belli olsa izleyelim.cihan gardaş 3 5 kişi ile olmaz gittinmi 20 30 kişi olması lasım ki şeklimiz olsun kadıkoyde yoksa ben saten dayımların orda izlerim orda sivaslı çokk
|
[QUOTE=KEREM_58_34]buluşalım da kadıkoyde nerde onu ayarlayalım bide gelecekler bi belli olsa izleyelim.cihan gardaş 3 5 kişi ile olmaz gittinmi 20 30 kişi olması lasım ki şeklimiz olsun kadıkoyde yoksa ben saten dayımların orda izlerim orda sivaslı çokk[/QUOTE]
[B]konuyla pek alakası yok ama..imzanı cok sevdim kerem :) slogan yarışması formuna yaz bu imzanı...2. slogan yarışmasına ekleyelim [/B] |
[QUOTE=gakgo58][B]konuyla pek alakası yok ama..imzanı cok sevdim kerem :)
slogan yarışması formuna yaz bu imzanı...2. slogan yarışmasına ekleyelim [/B][/QUOTE] abi yazdış olmam lazım oraya ben |
ya kerem
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ya kerem bu böle olmayacak ya sen beni ara telefonla yada ben seni arayayım cünkü bende baya bir istek avr en az 10 kişi var gelecek sülaleyi hep topladım...
05364769090 cihan[/COLOR][/FONT]05364769090 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |