![]() |
Bence 1-0
Sivaspor 1-0 Trabzonspor.
Biraz zorlanicaz ama, bu maci alarak yolumuza devam edecegiz. |
bu futbol anlayışıyla galibiyet zor.
|
[b]defansif oynarsak elbet rakip forveti bir sekilde hatayı degerlendirecektir... bzi yenmek icin oynamalıyız... ve kesinlikle gol atmalıyız!!![/b]
|
defansif futbol tarihe gömüldü.
şimdi atak futbol zamanı,savaşacaksın,zorla alacaksın maçı. gol atacaksın. gol atamazsan sana atarlar. |
[b]haklısın... macın basladı skorla bitme ihtimali üzerine oyun olmaz![/b]
|
bence sivasspor un bu maci almasi zor ama kendi sahasinda oynamasi bi avantaj bu arada bu hafta 4 eylül kapaliymis yine olimpiyattayiz,bence sivasspor en iyi sekilde oynayip mactan yüzünün akiyla cikacak
YIGIDOLAR : 1 Lazlar : 0 |
bize karsi oynadiginiz gibi oynarsaniz alirsiniz...
gökdeniz ve symkoviac yok trabzonda... symkoviakin ayagi kirilmis... gecmis olsun... |
[b]durdurmamız gereken iki isim kalıyor, yattara ve fatih! en önemli oyuncularından ikisi yok.... bileğinin kırılması üzücü tabi kart cezalısı olmasını tercih ederdim![/b]
|
SIVASIM 1
TRABZON 0 HERALDE YANI |
[QUOTE=gunay][b]durdurmamız gereken iki isim kalıyor, yattara ve fatih! en önemli oyuncularından ikisi yok.... bileğinin kırılması üzücü tabi kart cezalısı olmasını tercih ederdim![/b][/QUOTE]
Bugün GS macina Trabzonlu arkadasla baktim.Mactan sonra böyle oynarsak Trabzonun en iyi ihtimal beraberlik alabilecegini söyledi. Sadece Yattara yi durdurursak kolay olacagini düsünüyorum... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49. |