![]() |
dostluk kazansın
bende samsun'un eniştesiyim
biraz karamsarım maçı kaybedebilirizde samsun:2 - sivas'ım 1 tahminim ama 1 -0 olsun bizim olsun selamlar |
benden de 1-0
|
Bence bu maçta berabere biter samsunspor:2 SİVASSPOR:2
|
[b]Sivasspor şuanda defansif olark çok iyi..Hakkı sergio Hayrettin defansda çok iyiler ...Kolay kolay gol yemeyiz...Ama gol yemediğimiz gibi Gol atmadada sıkıntılarımız var...Ama bu hafta yeni transferlerimizde oynarsa ve orta alanda rakibimize üstünlük kurarsak eğer Samsunsporu yeneriz...Bence Andersonun yanına acilen bir forvet lazım...Maçı [color=blue]1-0[/color] kazanırız...[/b]
|
samsun:1(ilhan)
sivasspor:2(anderson , muhammed) |
bence sivas alır
benim görüsüm SAMSUN O- SİVAS 1 SİVAS MACI ALIR
|
[b]İLK İKİ MAÇIMIZ BERABERE BİTTİ İNŞALLAH BU HAFTA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRIYORUZ..
YİĞİDOGÜCÜ:2 SAMSUNSPOR:1[/b] |
en önce gol atalım diyorum... bunu 2 tane ile başaracagız ins...
SİVASSPOR: 2 samsunspor: 1 sıcak havalarda iyi oyun beklemek yanlıs olur... ama galibeyeti bekliyoruz!!1 |
HERKESE SELAM SON IKI HAFTANIN SONUCUNU BILDIM VE BU HAFTAKINNI BILIRSEM NE MUTLU BANA .
RAKIP SAMSUNSPOR GENC VE DINAMIK BIR KADROLARI VAR AMA...ISTIKRARLI DEGILER BU BIZIM ICIN AVANTAJ OLABILIR,YETERKI BIZIMKILER ELINDEN GELENI YAPSIN :) INANCIMIZ TAMDIR SIVASA !!CÜNKÜ BIZ SIVASLIYIZ!!HEP DESTEK TAM DESTEK EFSANE JUNIOR-SAMSUNSPOR 1-1 veya 2-1 EN KÖTÜ SONUC OLARAK BERABERLIK DIYORUM |
[b]Arkadaslar sizlerden ricam sadece mac Tahminlerinizin yaninda Yorumlarinizida yaziniz!
Bilgilerinizle Sitemizi Ziyaret eden Futbolcularimiz ve Teknik kisilere Tiyo verebilirsiniz...... Unutmayinizki Sitemizi Futbolcularimiz ve Teknik adamlarimizda sürekli Izliyorlar!!![/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:46. |