![]() |
[quote=VICTORY][quote=gunay]o macta yenilmemize ragmen burda bile baya gırgır dındu zaten sayenizde :lol: :lol: :lol:[/quote]
[color=darkred][i][b]WALLA TAM MAKARAYDI SORMA KEŞKE GELSEYDİM:)[/b][/i][/color][/quote] ahhh ahhhh sorma gündğz alsa gelecektim aksama alınınca proje yetişmesi imkansız oldu :? :? :? ne kadar üzüldüm bir bilsen burda kafa vurma ikonu yok chatte olsa vurmustum ::( ::( ::( |
[color=darkred][i][b]WALLA ALLAH MEYFEZA Bİ ARAYA GELMEYELİM ORASI İÇİN PEK GUVENLİ DEİL....[/b][/i][/color] :lol: :lol:
|
he walla :lol: :lol: :lol: olsun biz eglenmemize bakalım onlar dusunsun :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]WALLA BİZE Bİ ŞEY OLMAZ AMA MASUM YİĞİDOLARI DÜŞÜNÜORUM BEN[/b][/i][/color] :lol: :lol:
|
onlarda bisi ogrenir hic deilsem :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]WALLA ÖLE OLSUN BAKALIM MESULİYET KABUL ETMEM ONA GÖRE...[/b][/i][/color] :lol:
|
ok gardas biz bisi olmamıs gibi ıslık calalım elimiz cebimizde :lol: :lol: :lol:
|
bu sene sivasın tek maçını izledim tribünden..ve en zevk aldığım maçtı..tv den izlemek gerçekten çok zevksiz oluo...sivastaki arkadaşlar değerini bilsinler yani 4 eylülün ...
|
[color=darkred][i][b]ÇOK BİLİO ÇEKİRDEK YİYO ÇOĞU YENİÇERİLER HARİÇ[/b][/i][/color]
|
ben dükkan acacam cekirdek üzerine zaten stadın yanına :lol: :lol: :lol:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |