SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BiR FiKRiM VAR... !!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5597)

hemso58 24.08.2005 14:44

[QUOTE=Kaptan-58]Sevgili Arkadaşlar, Abilerim, Ablalarin Ve Kardeşlerim Benim Bir Fikrim Var.. Bu Yaptirdiğimiz Dev Sivasspor Bayraği Gibi Birde Dev Türk Bayraği Yaptirsak Bu 2 Dev Bayraği Maçlarda Aşsak Sizce Güzel Olmaz Mi?? Bence Böyle Bişey Yapsak Tüm Türkiye Bizden Bahseder.. Hep Türkiye Mizin şu Kötü Günlerinde De Birilerine Karşi Birlik Olduğumuzu Göstermiş Oluruz..

Ben Sadece Fikrimi Söyledim. Gerisi Siz üyelerimize Kalmiş..[/QUOTE]
[color=blue][b]HER ZAMAN Kİ GİBİ YİNE GÜZEL BİR FİKİR.BU YAPILIR YAPILIRDA PARA NE OLACAK.BÜYÜKLERİMİZ YARDIM EDERLERSE YAPILMAYACAK ŞEY DEĞİL...[/color][/b]

Er58Ol 24.08.2005 15:08

Olmasi Gereken Birşeye Değinmişsin Kaptan,,herkes Türkiye Süper Liginde
örnek Bir Takim
örnek Bir Taraftar Olduğumuzu
Birlik Ve Beraberliğimizi Görsün.hepimiz Bu Bayrağin Altinda Doğduk,yaşadik,yeri Geldi şehit Verdik,,yine Veririz Bu şanli Bayrak Bütün Asaletiyle Heryerde Dalgalansin....

5841 24.08.2005 15:31

EVET ÇOK GUZEL FİKIR . YALNIZ ARKADAŞLAR BU İŞİN MALIYETI ÇOK FAZLA OLDUGUNU HERKES BİLİYOR.GAKGO58(HAKKI)dev bayrak kampanyasın çok zorluklar cektıgını ben şahzen bıliyorum başlamak çok guzel fakat kımse yardımcı olmuyor . yerı geldıgınde mangalda kul bırakmıyoruz içrata gelınce hiç kimse yok. istenıldiginde her şey yaparız.ama lafla deyıl..

ReDYiGiDo 24.08.2005 15:37

Böyle bir kampanyaya kim destek vermek istemez Bencede güzel olur [SIZE=5]+[/SIZE]

Kaptan-58 24.08.2005 15:47

[QUOTE=5841]EVET ÇOK GUZEL FİKIR . YALNIZ ARKADAŞLAR BU İŞİN MALIYETI ÇOK FAZLA OLDUGUNU HERKES BİLİYOR.GAKGO58(HAKKI)dev bayrak kampanyasın çok zorluklar cektıgını ben şahzen bıliyorum başlamak çok guzel fakat kımse yardımcı olmuyor . yerı geldıgınde mangalda kul bırakmıyoruz içrata gelınce hiç kimse yok. istenıldiginde her şey yaparız.ama lafla deyıl..[/QUOTE]

KESİNLİKLE KATILIYORUM ONUN İÇİN BÜYÜKLERİMİZLE GÖRÜŞÜP ONA GÖRE HAREKET EDİLMELİ.....

1984zalim58 24.08.2005 16:09

Cok güzel bir fikir işallah olur.Sivasımıza hayırlı olması dilegiyle.Ülkemizde birlik ve beraberlik oldugunu anlarlar.TAbiki anlayana:)

Böyle bir girişimde bulundugunuz için teşekkürler.

HakkıTİMUÇİN 24.08.2005 17:12

bayrak..?? kampanya..??

[b]BU TÜRK BAYRAĞI YAPTIRMA KAMPANYASI ÜZERİME KALACAK GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE....KULAKLARIM ÇINLAYIP DURUYOR...ACABA YANILIYORMUYUM ???????????????????[/b]

Kaptan-58 24.08.2005 17:18

[QUOTE=gakgo58][b]BU TÜRK BAYRAĞI YAPTIRMA KAMPANYASI ÜZERİME KALACAK GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE....KULAKLARIM ÇINLAYIP DURUYOR...ACABA YANILIYORMUYUM ???????????????????[/b][/QUOTE]

HAKKI ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN???????

Er58Ol 24.08.2005 17:41

[QUOTE=Kaptan-58]HAKKI ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN???????[/QUOTE]

HAAAAAKKI ( ŞAK ŞAK ŞAK)
HAAAAAKKI ( ŞAK ŞAK ŞAK)
HAAAAAKKI ( ŞAK ŞAK ŞAK)-----------> GAKGO58 HAKKI ( DİĞER HAKKIYI VE TAKIMI HER ZAMAN ALKIŞLIYORUZ ZATEN)
HAKKI GARDAŞ DİĞER DEV BAYRAK İÇİN ÇOK ÇABA SARFETTİN,GERÇEKTEN TAKDİR EDİLECEK BİRŞEY,TARAFTAR ARASINDA BÜYÜK KAYNAŞMA SAĞLADIN ,GEÇEN SEFER BİR TÜRLÜ DESTEK OLAMADIM...BANKA HESAP NUMARASI AÇILIRSA BU KEZ SÖZ VERİYORUM AZ ÇOK FARKETMEZ ÖNEMLİ OLAN O ÇORBAYA TUZ ATABİLMEK VE BERABERCE İÇEBİLMEKTİR.

agca58 24.08.2005 18:27

güzellllllllll

[color=red][b][font=Forte][SIZE=2]GUZEL FIKIR DAYIII..[/color][/b][/font][/SIZE]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52.